Новоград-волинська спортивна спільнота відзначила своє професійне свято

Новоград-волинська спортивна спільнота відзначила своє професійне свято

11 вересня, напередодні Дня фізичної культури та спорту, на території міського пляжу відбулася організована управлінням у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради святкова зустріч спортивної громадськості з керівництвом міста.
Тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Олена Пономаренко під час вітань зазначила, що цього року спортивна галузь в усьому світі навчається жити в нових реаліях, пов’язаних із карантинними обмеженнями. Незважаючи на складність сьогодення, доступність кожного жителя міста до занять фізичною культурою і спортом є одним із пріоритетів у роботі міської влади.
Із нагоди професійного свята Олена Пономаренко вручила Почесні грамоти міської ради начальнику фізичної підгтовки та спорту військової частини А-0409 Анатолію Барньову, тренеру-викладачу з настільного тенісу ДЮСШ В’ячеславу Возняку, голові Житомирської федерації армреслінгу Геннадію Данюку, тренеру збірної команди міста з пауерліфтингу Вадиму Омельчуку та тренеру-викладачу з кіокушинкай карате обласної федерації кіокушинкай карате Віктору Ящуку.
Вітала спортсменів і куратор галузі, заступник міського голови Оксана Гвозденко, яка відзначила здобутки галузі та вручила сертифікати міської ради на суму від 2500 до 5000 грн у межах фінансового стимулювання спортсменів за спортивні досягнення в І півріччі 2020 року. Винагороди вручено Дмитру Опанасюку — за III місце на Чемпіонаті України з настільного тенісу серед школярів; Давіду Сідлецькому — за III місце на Чемпіонаті України з настільного тенісу серед школярів; Олесі Бессальновій — за III місце на Чемпіонаті України з армспорту серед дорослих; Роману Калатинцю — за І місце на Кубку України з волейболу; Анастасії Плаван — за І місце на Чемпіоні України з волейболу; Вероніці Гагарській — за І місце на Чемпіоні України з волейболу та Дмитру Коростельову — за ІІІ місце на Чемпіонаті України з пауерліфтингу.
Оксана Гвозденко разом із начальником управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярославом Цибою вручили подяки за професійну підготовку вихованців та сертифікати на придбання спортивного обладнання та інвентарю 25-ти спортивним громадським організаціям. Почесні грамоти з грошовими винагородами управління у справах сім’ї, молоді фізичної культури та спорту міської ради було вручено заступником начальника управління Анастасією Нєпшою учителям та викладачам фізичної культури навчальних закладів.
Під час урочистостей зазначалося, що перелік спортивних досягнень міста з кожним роком збільшується. Тому всі отримані цього дня нагороди за досягнення в спорті були дійсно заслужені.
Алла ВИГОВСЬКА, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради