www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 39/2020

25 Вересня 2020 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Гуртки дитячої творчості. А. «Умілі руки». Б. «Швидкі ноги». В. «Розумні голови». Г. «Непосиди».
  2. Ким став казковий Іванушка, напившись води з сумнівного джерела? А. Коником. Б. Поросятком. В. Козликом. Г. Бараном.
  3. Якість якого алкогольного напою визначається кількістю зірочок? А. Ром. Б. Коньяк. В. Вино. Г. Самогон.
  4. Чого потребує краса? А. Уваги. Б. Капіталовкладень. В. Жертв. Г. Скальпеля.
  5. Які гриби майже не бувають червивими? А. Білі. Б. Лисички. В. Сироїжки. Г. Опеньки.
  6. Вид спорту, чемпіонат світу з якого проводиться раз у чотири роки, як і Олімпіади. А. Волейбол. Б. Баскетбол. В. Хокей. Г. Футбол.
  7. Як називається в’єтнамська валюта? А. Донг. Б. Йєна. В. Юань. Г. Вона.
  8. Хто був вихователем О.Македонського? А. Арістотель. Б. Сенека. В. Птолемей. Г. Геракліт.
  9. Яке походження має отрута кураре? А. Рослинне. Б. Синтетичне. В. Тваринне. Г. Мінеральне.
  10. У якому році під час польоту на Місяць вибухнув американський корабель «Аполлон-13»? А. 1970 р. Б. 1980 р. В. 1990 р. Г. 2000 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №39: 1. А. 2. В. 3. Б. 4. В. 5. Б. 6. Г. 7. А. 8. А. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,