Роман Седлецький: «Усе, що я пообіцяв виборцям, — зробив»

Роман Седлецький: «Усе, що я пообіцяв виборцям, — зробив»

Роман Седлецький — депутат міської ради, член постійної комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин. Його виборчий округ у Новограді-Волинському №34. За весь час своєї каденції обранець народу втілив у життя практично всі обіцянки, які давав.
На сьогодні округ, яким опікується Роман Седлецький, став затишним та комфортним, а головне — безпечним. У подвір’ях є вуличне освітлення та камери спостереження. Дороги рівні та скрізь чисто. Проте найбільшою гордістю депутата є спортивний майданчик зі штучним покриттям.
За словами керівника ОСББ «Згода» Дмитра Семенюка, з Романом надзвичайно легко працювати.
«З 2016 року ми почали продуктивно співпрацювати. Відремонтували два ліфти: один — на Соборності, 13, другий — на Замковій. За кошти платників податків, що спрямовувалися на розвиток округів, у тому числі — й нашого, за сприяння нашого депутата, відремонтували дах. За власні кошти він встановив вуличне освітлення.
Він розуміє мене, як керівника, як голову правління. Також допомагає людям вирішити ті чи інші питання, коли вони до нього звертаються. Якщо сказав, що буде зроблено, — значить робить.
Зараз займаємося встановленням нових дитячих майданчиків. Уже пройшли всі тендерні процедури. Зрозуміло, що бюджетних коштів на розвиток округів, що нам виділили, буде мало, тому решту фінансових витрат узяв на себе Роман Седлецький», — розповів Дмитро Семенюк.
«Практично все, що я обіцяв, — виконав», — саме так говорить він своїм виборцям.
Його пріоритетами, як депутата, були й лишаються захист інтересів містян, допомога при розв’язанні питань на окрузі та виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень.
«Я постійно спілкуюся зі своїми виборцями, аби зрозуміти, що потрібно зробити вже і що ще хвилює жителів мого округу», — говорить Седлецький.
Що зробив Роман Седлецький за п’ять років депутатства?

  1. Побудував сучасне футбольне поле зі штучним покриттям, огорожу. На це пішли кошти платників податків з місцевого бюджету, що виділяли на розвиток округів (у народі їх знають як депутатські). Також значний внесок коштів надав депутат облради Степан Нусбаум. Грошей усе одно не вистачило, і я за власні гроші його добудував, а це — близько 100 тисяч.

  2. За його підтримки були спрямовані кошти на поточний ремонт даху на вулицях Замкова, 3/6, Соборності, 13.

  3. На всіх під’їздах встановлено відеоспостереження.

  4. У цьому ОСББ за власні кошти облаштував вуличне освітлення.


«Ми, на відміну від наших опонентів, навпаки не поспішаємо зробити все до виборів. Ми робили до і робитимемо після. Я задоволений своєю депутатською роботою», — зізнається Седлецький.
Та не тільки це ОСББ отримало допомогу від депутата. Він також сприяв розвитку ОСББ «Наш дім» «Перспектива» та «ЖБК». Останньому Роман Седлецький допоміг спрямувати кошти на асфальтування прибудинкової території, встановлення відеокамер по під’їздах, капітальний ремонт вулиці Ковальського.
— Якби не Роман Анатолійович, то тут би не було нічого, розповідає мешканець округу Віталій Опанасюк. — Приємно, що він став депутатом і почав допомагати. Він сприяв будівництву дитячого майданчика, дахів 9, 13, 6 будинків. Футбольне поле — його заслуга. Ми задоволені роботою нашого депутата.
Насамкінець Роман Седлецький сказав: «Те, що я буду розвивати моє місто в майбутньому, — це факт. Адже понад усе прагну, щоб у моєму рідному Новограді було затишно і комфортно для всіх мешканців. І ніколи нікому не відмовлю в допомозі».