Відбулися земельні торги у формі аукціону

Відбулися земельні торги у формі аукціону

25 вересня у великій залі Будинку рад за присутності в.о. міського голови Дмитра Ружицького відбулися земельні торги у формі аукціону, за результатами яких були передані в оренду три земельні ділянки.
Організатор земельних торгів — Новоград-Волинська міська рада. Виконавець — ПП «Фірма «СОМГІЗ».
Переможцями стали ті учасники, які запропонували найбільшу ціну на торгах у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок строком на 5 років:
1. Земельна ділянка несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: вул.Соборності, 52-В (площа 0,0015 га). Категорія земель — землі житлової та громадської забудови. Цільове призначення — для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Переможець: Кащук Анастасія Сергіївна.
2. Земельна ділянка несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: вул.Відродження, 8-А (площа 0,1200 га). Категорія земель — землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Цільове призначення — для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій. Переможець: Суховецький Юрій Йосипович.
3. Земельна ділянка несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: вул.Шевченка, 12-В (площа 0,0060 га). Категорія земель — землі житлової та громадської забудови. Цільове призначення — для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Переможець: Ружицький Кирило Геннадійович.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради