www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 41/2020

09 Жовтня 2020 | Оприлюднив: | 7 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Хто платить двічі? А. Роззява. Б. Скупий. В. Багатий. Г. Крутий.
  2. За що тягнув себе барон Мюнхгаузен, вибираючись із болота? А. За ніс. Б. За вухо. В. За волосся. Г. За язик.
  3. На якій мові виписують рецепти? А. Англійській. Б. Французькій. В. Латинській. Г. Грецькій.
  4. Який літературний твір відповідає автопортрету в живописі? А. Біографія. Б. Мемуари. В. Балада. Г. Новела.
  5. Який пігмент забарвлює листя в зелений колір? А. Танін. Б. Хлорофіл. В. Каротин. Г. Антоціан.
  6. Винахідник динаміту. А. Менделєєв. Б. Нобель. В. Курчатов. Г. Бен Ладен.
  7. Як на перській мові називається палац? А. Хлів. Б. Сарай. В. Барак. Г. Комора.
  8. У якому морі знаходяться Соловецькі острови? А. Білому. Б. Баренцевому. В. Балтійському. Г. Карському.
  9. Що таке «Бруней»? А. Кільце в носі ефіопа. Б. Охоронець персидського шаха. В. Середньовічний поет. Г. Держава в Африці.
  10. Коли в США запатентовані підгузники «Памперс»? А. 1844 р. Б. 1906 р. В. 1965 р. Г. 1998 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №41: 1. Б. 2. В. 3. В. 4. Б. 5. Б. 6. Б. 7. Б. 8. А. 9. Г. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, ,