Міська федерація кіокушинкай карате відзначила 15-ий день народження!

Міська федерація кіокушинкай карате відзначила 15-ий день народження!

Щороку, у вересні, Новоград-Волинська міська федерація кіокушинкай карате святкує свій день народження. Цьогоріч федерації виповнилося 15 років.
«За ці роки федерація досягла високого рівня розвитку. Тут працюють досвідчені тренери, які мотивують спортсменів на саморозвиток, вдосконалення не тільки фізичних показників, а й свого характеру. Маємо в активі переможців і призерів міжнародних, всеукраїнських та обласних змагань, виступаємо організаторами турнірів, які відвідують спортсмени з усієї України», — каже президент Новоград-Волинської міської федерації кіокушинкай карате Олександр Гордієнко.
Додамо, що всі спортсмени та тренери відсвяткували день народження федерації гарним тренуванням у родинному колі.
А невдовзі вирушили на чемпіонат із кіокушинкай-кан карате серед молодших юнаків/дівчат, юнаків/дівчат у розділі «куміте», що проходив у місті Корці.
Конкуруючи зі спортсменами з Волинської, Львівської, Рівненської та Житомирської областей, звягельські каратисти здобули 13 перших місць, 8 — других і 4 — третіх.
«Вітаємо всіх спортсменів та тренерів із ювілеєм та черговим переможним турніром! Зичимо міцного здоров’я та процвітання всім нам!» — додають у федерації.
Олег БРЮХАНОВ
Фото федерації кіокушинкай карате