Конкурс на заміщення вакантної посади вчителя-дефектолога КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» міської ради

Управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади вчителя-дефектолога комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоград-Волинської міської ради. Основними вимогами до претендентів на посаду є: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища педагогічна освіта — не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія» та стаж роботи — не менше трьох років за фахом.
Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) такі документи: копію паспорта громадянина України; письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме в довільній формі; копію трудової книжки; копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; письмову згоду на збір та обробку персональних даних; інші документи, непередбачені Положенням про конкурс.
Конкурс проводиться поетапно: попередній розгляд поданих документів на відповідність встановленим законодавством вимогам; проведення іспиту та визначення його результатів; проведення співбесіди та визначення її результатів; визначення переможця конкурсного відбору; оприлюднення результатів конкурсу.
Документи на конкурс приймаються впродовж 30 днів від дня опублікування оголошення. Місце прийому документів: вул.Пушкіна, 44, комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» міської ради. Інформація щодо кваліфікаційних вимог до претендентів на посади, умов оплати праці надається за тел.: 2-00-79, 2-11-69, адреса електронної пошти: NVIRC@ukr.net.
Управління освіти і науки міської ради