www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 42/2020

16 Жовтня 2020 | Оприлюднив: | 8 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Яку систему відкрив Менделєєв? А. Періодичну. Б. Каналізаційну. В. Стереофонічну. Г. Партійну.
  2. Перерва між актами спектаклю в театрі. А. Антракт. Б. Перерив. В. Перекур. Г. Рекламна пауза.
  3. На який захід раз на рік злітаються відьми? А. На шашлик. Б. На шабашку. В. На шабаш. Г. На турзліт.
  4. Що повернув д’Артаньян французькій королеві? А. Гранатовий браслет. Б. Алмазне кольє. В. Янтарну кімнату. Г. Вставну щелепу.
  5. Найбільша планета Сонячної сиcтеми. А. Венера. Б. Марс. В. Земля. Г. Юпітер.
  6. Який титул був в англійського поета Джорджа Байрона? А. Лорд. Б. Граф. В. Герцог. Г. Віконт.
  7. Коли мюнхенці вперше відсвяткували Октоберфест? А. 1933 р. Б. 1900 р. В. 1848 р. Г. 1810 р.
  8. Яке місто було столицею Індії до 1917 року? А. Бхопал. Б. Бомбей. В. Делі. Г. Калькутта.
  9. Місце і час смерті О. Керенського. А. Лефортово, 1918 рік. Б. Сталінград, 1943 рік. В. Нью-Йорк, 1970 рік. Г. Соловки, 1952 рік.
  10. Перша західна фірма, яка купила рекламний час на радянському телебаченні. А. «Форд». Б. «Адідас». В. «Кока-кола». Г. «Пепсі-кола»

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №42: 1. А. 2. А. 3. В. 4. Б. 5. Г. 6. А. 7. Г. 8. Г. 9. В. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,