Юлія ТИМОШЕНКО: «Місцеві вибори — це можливість змінити політику влади»

Місцеві вибори 25 жовтня — це можливість для людей у законний спосіб провести свого роду референдум про довіру або недовіру чинному президенту й усьому курсу управління країною. Тому до вибору потрібно підійти відповідально та усвідомлено, адже саме від цього залежить, чи зможуть громади стати противагою антинародним рішенням центральної влади.
На цьому наголосила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу NewsOne.
Вона закликала обирати в громади не «котів у мішку», а сильних професійних людей, до яких є довіра не через красиві слова, а через їхні дії.
«На виборах передусім потрібно відкинути в сторону емоції, адже ці вибори — унікальна можливість усе змінити, змінити з розумом, з висновками, з повним розумінням, що сьогодні відбувається із життям країни. До вибору потрібно поставитися усвідомлено, бо саме новообрані громади можуть стати противагою й балансом центральній владі та її антинародним рішенням».
Нагадаємо, партія «Батьківщина», яка йде на вибори під гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА, офіційно заявила про висунення понад 45 тисяч кандидатів до рад усіх рівнів по всій країні. На всіх попередніх виборах до ОТГ із 2014-го року «Батьківщина» була першою за кількістю депутатів, обраних від партій.
Валентин БОРТНИК