Батьківщина починається з нас, продовжується — у наших дітях!

Батьківщина починається з нас, продовжується — у наших дітях!

Олександр Гінгізов — кандидат у депутати Житомирської обласної ради від політичної партії ВО «Батьківщина». Народився 3 червня 1977 року в селі Корчівці Червоноармійського району Житомирської області. Закінчив Червоноармійську середню школу. Має три вищі освіти, з них дві — педагогічні. Тому все своє свідоме життя пов’язує з дитячим та молодіжним середовищем. Виховує, навчає, наставляє, тренує та опікує своїх вихованців.
Сам у минулому — титулований спортсмен, переможець чемпіонатів України та Євразії з кікбоксингу та фрі-файту, Олександр передає свій досвід підростаючому поколінню.
Спільно з однодумцями Олександр створив у м. Житомирі спортивно-оздоровчий комплекс «Сокіл-Житомир», аби залучати дітей, молодь та дорослих до активного та здорового способу життя, занять спортом та єдиноборствами. Адже в сучасному світі стрімкого розвитку техніки і науки, коли віртуальне життя замінює реальне, дуже важливо не втрачати відчуття реальності і бути завжди у формі.
Кредо Олександра та його команди: «Найкращим свідченням національно-патріотичної свідомості є інвестування в розвиток, виховання та здоров’я наших дітей!».
Олександр переслідує мету: максимально залучати дітей та підлітків до рухової активності та занять спортом, забравши їх з вулиць міста та відірвавши від гаджетів! Про це говорить той факт, що діти з малозабезпечених сімей та діти учасників АТО мають змогу займатися в спорткомплексі безкоштовно.
Олександр був депутатом облради і заступником голови комісії з гуманітарних питань і, що важливо, знає проблеми гуманітарної галузі, має великий досвід роботи в цій сфері. Він, як ніхто інший, знає всі прогалини розвитку міста та села, а також розуміє, над чим варто працювати, та спрямований на результат.
Гінгізов Олександр Михайлович йде кандидатом у депутати Житомирської обласної ради, знаючи всі актуальні проблеми регіону й не боїться їх вирішувати. Він готовий бути містком між владою і населенням при розв’язанні актуальних питань якості і рівня освіти та забезпечення шкіл необхідним обладнанням; вирішення проблеми забезпечення питною водою, незаконної вирубки лісів, проблемних сміттєзвалищ, стану доріг та наявності транспортних сполучень.
Олександр Гінгізов хоче, щоб село і місто крокувало в ногу з сучасністю, було перспективним, доступним, конкурентоспроможним у всіх напрямках. А, так звана, диджиталізація (країна в смартфоні) була не на папері, а в реальному житті — вирішення проблем, завдань в один клік чи дзвінок. Тому він дотримується думки, що Україна — це Європейська країна і українці заслуговують на рівень життя, як у Європі.
Олександр народився й виріс у селі, тому не з чуток, а на власному досвіді знає про всі його проблеми. Він готовий активно сприяти відновленню та розвитку села, залучати інвестиції для створення нових робочих місць, щоб молодь мала мотивацію працювати на Батьківщині і не вирушала за кордон шукати більшого долара та кращої долі.
Одним із планів Олександра є активно розвивати історичний та зелений туризм, бо Житомирщина багата своєю природною красою, ресурсами, а також пам’ятними місцями, подіями та особистостями. Маємо давню історію, культуру, цікаві традиції і щирих, доброзичливих людей.
Для зацікавлення та залучення молоді до активних дій, до вивчення історії, культури рідного краю часто проводяться культурні, спортивні заходи. До Дня захисника України команда Олександра Гінгізова організовує історичний квест по визначних пам’ятках нашого міста, а нагородою для переможців буде поїздка до Києва в музей «Становлення української нації».
Олександр говорить, що готовий залучати кошти, витрачати свій час і жертвувати собою заради процвітання України, заради майбутнього Батьківщини, заради виховання і здоров’я наших дітей!
Батьківщина починається з нас, продовжується в наших дітях!
За Батьківщину! За Єдиний надійний і правильний вибір!!!
Інна ПОЛІЩУК