Відбулося 101-ше позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

Відбулося 101-ше позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

9 жовтня у великій залі Будинку рад під головуванням в.о. міського голови Дмитра Ружицького (розпорядження від 24.09.2020 р. №369(к)) відбулося 101-ше позачергове засідання виконавчого комітету міської ради сьомого скликання, участь у якому взяли 12 членів виконкому.
Під час засідання було розглянуто три питання: про внесення змін до бюджету Новоград-Волинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік; про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 02.09.2020 р. №1279 «Про захист житлових і майнових прав дітей»; про оренду майна комунальної власності.
Зокрема, згідно із зверненням Новоград-Волинської міської територіальної виборчої комісії, внесення змін до бюджету міської ОТГ стосувалося спрямування видатків на забезпечення протиепідемічних заходів (захисні маски, рукавички, дезінфікувальні засоби, прилади для температурного скринінгу тощо) у зв’язку з організацією та проведенням місцевих виборів, відповідно до Постанови КМУ від 14.09.2020 р. №846. Зазначимо, що за даними офіційного сайту ЦВК, станом на 30.09.2020 року, по Новоград-Волинському міському ТВО зареєстровано 46 тисяч 960 виборців.
Розглядаючи питання «Про оренду майна комунальної власності», управлінню житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради доручено розірвати за згодою сторін договір оренди нежитлового приміщення на вул.Толубка, 2, з ПАТ «Державний ощадний банк України». Також надано дозвіл на укладання договору суборенди майна (обладнання котельні на вул.Наталі Оржевської, 13-А) ТОВ «Альтеренерго» з ТОВ «Тепло Україна» до 25.07.2021 р. між КП міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» та ТОВ «Альтеренерго» (договір №б/н від 25.07.2017 р.).
Питання щодо затвердження умов оренди об’єктів комунальної власності міської ОТГ, які знаходяться на балансі управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради: нежитлових приміщень на вул.Пушкіна, 5, та вул.Пушкіна, 9, не підтримано членами виконавчого комітету міської ради.
Чергове засідання виконавчого комітету планується провести 21 жовтня.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради