Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ

Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ

«Серед жителів Новограда-Волинського зафіксовано 25 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію (15 жінок і 10 чоловіків) та 7 нових випадків — у жителів району (4 жінки і 3 чоловіків)», — повідомляє 15 жовтня Галина Барашовець, медичний директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» міської ради.
У повідомленні за 13 жовтня йшлося, що в місті Новограді-Волинському лабораторно підтверджено 4 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. COVID-19 діагностовано у 2 жінок (23, 69 років) та 2 чоловіків (32, 41 років).
12 жовтня повідомляли про 7 нових підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед містян та 2 нових випадки — у Новоград-Волинському районі.
По місту COVID-19 діагностовано в 5 жінок (19, 33, 34, 58 років і 2,5 місячного немовляти) та 2 чоловіків (18 та 56 років).
Також коронавірусну інфекцію підтверджено у 26 та 34-річних жителів району.
Нині на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 41 хворий на коронавірус. Серед них:
— 26 жителів міста (4 пацієнтки — у важкому стані);
— 11 жителів Новоград-Волинського району (1 хвора — у важкому стані);
— 4 пацієнти з Баранівського та Ємільчинського районів.
В ізоляційному відділенні з підозрою на COVID-19 знаходиться 39 хворих, з яких одна пацієнтка — у важкому стані.
Станом на 15.10.2020 року за весь період пандемії коронавірусу в місті Новограді-Волинському зареєстровано 321 випадок захворювання на COVID-19 та 94 випадки — серед жителів району.
Шановні жителі Новоград-Волинської міської ОТГ! ЗАКЛИКАЄМО дотримуватися основних правил запобігання захворюванню:
— ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
— носіть захисну маску в громадських місцях;
— уникайте великого скупчення людей;
— дотримуйтеся соціальної дистанції.
НАПОЛЕГЛИВО ПРОСИМО: при перших симптомах занедужання звертатись до свого сімейного лікаря в ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ! Не нехтуйте правилами та будьте свідомими!
За матеріалами міської ради