www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 43/2020

23 Жовтня 2020 | Оприлюднив: | 7 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Які потоки люди стараються зупинити за допомогою дамб? А. Фінансові. Б. Повітряні. В. Транспортні. Г. Водні.
  2. Куди не радить сідати відоме прислів’я? А. Не на свою мілину. Б. Не на свою дієту. В. Не у свої сани. Г. Не у свою калюжу.
  3. Який матеріал не використовували для створення бюстів партійних вождів? А. Мармур. Б. Граніт. В. Бронзу. Г. Силікон.
  4. Який з цих літальних апаратів з’явився найпізніше? А. Літак. Б. Дирижабль. В. Космічна ракета. Г. Вертоліт.
  5. Що колись кидали супернику, щоб викликати його на дуель? А. Монету. Б. Шапку. В. Камінь. Г. Рукавичку.
  6. На прапорі якої держави немає жодної п’ятикутної зірки? А. Туреччини. Б. Китаю. В. Росії. Г. США.
  7. Кращою імітацією якого каменю є фіаніт? А. Сапфір. Б. Топаз. В. Смарагд. Г. Алмаз.
  8. У якій країні існував рух 26 липня? А. На Кубі. Б. В Іспанії. В. В Італії. Г. В Індії.
  9. До якої родини належить манул? А. Котів. Б. Змій. В. Верблюдів. Г. Риб.
  10. Скільки часу протримався рекорд Сергія Бубки в стрибках з жердиною на відкритому повітрі? А. 16 років 16 днів. Б. 18 років 20 днів. В. 20 років 35 днів. Г. 26 років 48 днів.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №43: 1. Г. 2. В. 3. Г. 4. В. 5. Г. 6. В. 7. Г. 8. А. 9. А. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,