«Ми — люди результату. Підтримайте наших кандидатів!»

«Ми — люди результату. Підтримайте наших кандидатів!»

20 жовтня перший заступник голови Житомирської ОДА, кандидат у депутати Житомирської обласної ради від партії «Слуга Народу» Володимир Федоренко з народним депутатом України Дмитром Костюком побували в Новограді-Волинському, де підтримали кандидатів від «Слуги Народу» в обласну раду та в місцеві ради, а також кандидата на посаду Новоград-Волинського міського голови Сергія Литвинчука, який допоможе втілити стратегію розвитку громади в життя.
«Я пишаюсь тим, що нашу команду представляють лікарі, учителі, лісівники, військові, волонтери, а також прогресивні бізнесмени, які керують успішними підприємствами, справно сплачують податки та дають людям десятки тисяч робочих місць, — після візиту в Новоград-Волинський написав у Фейсбуці Володимир Федоренко. — На наступні п’ять років ми зібрали сильну та кваліфіковану команду.
Серед наших потужних спеціалістів: керівник Новоград-Волинської швейної фабрики «Леся» — Микола Сиченко, засновник корпорації «Галекс-Агро», власник та керівник меблевої фабрики «МІРТ» та заводу «Organic Milk» — Олександр Ющенко.
Наша команда — це професіонали своєї справи. Ми знаємо, як вплинути на покращення життя в нашому регіоні. Ми — не люди процесу, ми — люди результату.
Йдемо в обласну раду, міста, громади та райони, аби Житомирщина відчула якісні зміни. Успіх цілого регіону складається з успіху всіх його населених пунктів.

Підтримайте наших кандидатів 25 жовтня! Разом ми зможемо все!».