www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 44/2020

30 Жовтня 2020 | Оприлюднив: | 9 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Чиї послуги залишають після себе лише розчарування? А. Заячі. Б. Вовчі. В. Собачі. Г. Ведмежі.
  2. Найкращий боксер турніру. А. Перша майка. Б. Перша рукавичка. В. Перший удар. Г. Перший синець.
  3. Як звали пророка і знахаря, який користувався необмеженою довірою Миколи ІІ? А. Распутін. Б. Путін. В. Двапутін. Г. Трипутін.
  4. Офіційна форма привітання в українській армії. А. Здоровенькі були. Б. Бажаємо здоров’я. В. Як поживаєте? Г. Чи дужі?
  5. Який духовний титул у священнослужителів православної церкви вважається найвищим? А. Архієпископ. Б. Митрополит. В. Патріарх. Г. Єпископ.
  6. Грецьке «мега» відповідає нашому поняттю... А. Величезний. Б. Середній. В. Маленький. Г. Так собі.
  7. Що ховається за словом флуєр? А. Музичний інструмент. Б. Грошова одиниця Бангкоку. В. Американський фізик. Г. Швидкісний катер.
  8. Гравець, який у спортивних іграх вводить м’яч у гру називається... А. Сервер. Б. Модем. В. Принтер. Г. Сканер.
  9. Яке місто в 1960 році називалося Сталіно? А. Запоріжжя. Б. Донецьк. В. Луганськ. Г. Миколаїв.
  10. Коли вперше в історії Шотландії відбулися вибори власного парламенту? А. 1804 р. Б. 1934 р. В. 1967 р. Г. 1999 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №44: 1. Г. 2. Б. 3. А. 4. Б. 5. В. 6. А. 7. А. 8. А. 9. Б. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,