Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ

«За минулу добу серед жителів міста лабораторно підтверджено 36 нових випадків захворювання на COVID-19 та 4 — серед жителів Новоград-Волинського району. На стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 54 хворих на коронавірус. На жаль, один чоловік помер.
В ізоляційному відділенні знаходиться 75 осіб із підозрою на коронавірус. Серед пацієнтів, які перебувають на лікуванні в стаціонарі, 13 осіб — у важкому стані (1 хворий на апараті ШВЛ)», — повідомляє 29 жовтня Наталія Корпач, завідувачка Новоград-Волинським міжрайонним відділом лабораторних досліджень державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України».
У повідомленні за 28 жовтня йшлося, що протягом попередньої доби лабораторно підтверджено 18 нових випадків захворювання на COVID-19 серед жителів міста та Новоград-Волинського району.
27 жовтня повідомляли про 14 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 серед жителів міста Новограда-Волинського. Також коронавірусну інфекцію виявлено в 3 жителів району. На жаль, один із хворих (69-річний житель міста) з підозрою на COVID-19 помер.
Протягом минулих вихідних серед жителів Новограда-Волинського діагностовано 66 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію (43 жінки та 23 чоловіки). Крім того, COVID-19 лабораторно підтверджено в 15 жителів району (7 жінок та 8 чоловіків).
На жаль, двоє хворих із підтвердженим діагнозом коронавірус, які знаходилися на стаціонарному лікуванні в міськрайТМО, померли: 24 жовтня — житель міста, 25 жовтня — житель району.
Шановні жителі Новоград-Волинської міської ОТГ! Щоб перервати ланцюжок передачі COVID-19:

  • прикривайте обличчя, коли кашляєте або чхаєте;

  • часто та ретельно мийте або обробляйте антисептиком руки;

  • намагайтеся не торкатися поверхонь у громадських місцях;

  • уникайте масового скупчення людей;

  • дотримуйтеся дистанції — 1,5 метра, якщо не вдається, то надягніть маску;

  • почуваєтеся погано — залишайтеся вдома та телефонуйте сімейному лікарю.


Не нехтуйте правилами та будьте свідомими!
За матеріалами міської ради