За добу поліцейські Житомирщини зафіксували 69 порушень карантинних обмежень

На території області тривають посилені заходи з контролю за дотриманням встановлених карантинних обмежень, у тому числі — режиму роботи розважальних та торговельних закладів.
3 листопада поліцейські оформили 69 адміністративних протоколів за ст.44-3 КУАП за порушення правил щодо карантину людей.
Рейдові групи у складі поліцейських, представників держпродслужби та юридичної підтримки органів місцевого самоврядування працюють на території всіх районів області. Їх завдання — попередження, виявлення та припинення фактів порушення правил карантину, оскільки ситуація із поширенням захворюваності на COVID-19 у регіоні залишається критичною.
Упродовж доби, 3 листопада, адміністративні порушення були зафіксовані у всіх районах області. Так, поліцейські Житомирського відділу оформили 9 матеріалів, два з них — щодо кафе, які продовжували роботу в режимі вільного відвідування клієнтами. Діяльність цих закладів була припинена, а відносно їх власників складено адміністративні протоколи.
6 порушень зафіксували поліцейські Коростенського відділу, по 5 — Бердичівського відділу та Хорошівського відділення, по 4 — Житомирського районного відділення та Управління патрульної поліції, по 3 — Овруцького, Олевського, Малинського, Попільнянського відділень та Новоград-Волинського відділу. У переважній більшості випадків йдеться про ігнорування використання засобів індивідуального захисту працівниками та відвідувачами торговельних закладів та ринків.
Поліцейські нагадують усім жителям Житомирщини: лише ваша самодисципліна та соціальна свідомість може допомогти уберегти вас та рідних від захворювання та його тяжких наслідків.
Відділ комунікації поліції Житомирської області