www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 45/2020

06 листопадаа 2020 | Оприлюднив: | 9 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Тварини, яких не використовують у санних упряжках. А. Собаки. Б. Барани. В. Олені. Г. Коні.
  2. Хто використовує термін «чорна діра»? А. Стоматологи.Б. Астрономи. В. Сантехніки. Г. Гінекологи.
  3. У яких одиницях вимірюється фізична величина напруга? А. Ом. Б. Вольт. В. Розум. Г. Гривня.
  4. Хто зустрічає туристів біля входу в готель? А. Вахтер. Б. Швейцар. В. Метрдотель. Г. Капельмейстер.
  5. Ім’я італійського композитора і скрипача Вівальді. А. Антоніо. Б. Людвіг. В. Вольфганг. Г. Джузеппе.
  6. Канал або труба для подачі води. А. Кулуар. Б. Бівуак. В. Акведук. Г. Віадук.
  7. Який острів відділяє від Африки Мозамбіцька протока? А. Австралію. Б. Сицилію. В. Мадагаскар. Г. Шрі-Ланку.
  8. «Чисті брати» — це ... А. Група філософів Х століття. Б. Діти, у яких одна мати, але різні батьки. В. Діти, у яких один батько, але різні матері. Г. Спецпідрозділ санепідемстанції.
  9. Скільком каратам відповідає чисте золото? А. 8. Б. 12. В. 16. Г. 24.
  10. У якому віці Ейр Шоу виграв у 1900 році золоту олімпійську медаль? А. 19 років. Б. 27 років. В. 56 років. Г. 78 років.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №45: 1. Б. 2. Б. 3. Б. 4. Б. 5. А. 6. В. 7. В. 8. А. 9. Г. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,