www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 46/2020

13 листопадаа 2020 | Оприлюднив: | 11 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Життя прожити — не ... А. Дніпро перелетіти. Б. Поле перейти. В. Вулицю перебігти. Г. Море перепливти.
  2. Яйця не несе, а з яйця вилуплюється. А. Качка. Б. Гуска. В. Півень. Г. Курка.
  3. При якому світлі друкують чорно-білі фотографії? А. Жовтому. Б. Синьому. В. Зеленому. Г. Червоному.
  4. Пристрій автомобіля, призначення якого — охолоджувати. А. Амортизатор. Б. Карбюратор. В. Радіатор. Г. Генератор.
  5. Звання у священнослужителів. А. Чин. Б. Сан. В. Ранг. Г. Піст.
  6. Яка борода фігурувала в прізвиську аристократа, який убивав своїх жінок? А. Сива. Б. Синя. В. Чорна. Г. Червона.
  7. Як називається боязнь відкритого простору? А. Мегафобія. Б. Агорафобія. В. Клаустрофобія. Г. Синістрофобія.
  8. З якої частини рослини ваніль отримують кондитерський ванілін? А. Коріння. Б. Стебло. В. Листя. Г. Плоди.
  9. Прапор якої держави взятий за основу символа Міжнародного Червоного Хреста. А. Норвегії. Б. Данії. В. Швейцарії. Г. Фінляндії.
  10. У якому році в США вперше показали по телебаченню боксерський поєдинок? А. 1933 р. Б. 1939 р. В. 1950 р. Г. 1962 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №46: 1. Б. 2. В. 3. Г. 4. В. 5. Б. 6. Б. 7. Б. 8. Г. 9. В. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,