Визначилися переможці районних футбольних турнірів «Звягельська осінь»

Визначилися переможці районних футбольних турнірів «Звягельська осінь»

8 листопада на стадіоні в селі Горбаші відбулися фінальні матчі районного футбольного турніру «Звягельська осінь».


У фіналі малого кубка зустрілися «Сокіл» (Орепи) й «Торпедо» (Пилиповичі). Основний час гри завершився безгольовою нічиєю. А в серії післяматчевих пенальті влучнішими виявилися футболісти «Сокола» — 3:2.

Переможцем головного кубка «Звягельська осінь» стала команда «Смолка», яка з рахунком 2:1 у фіналі перемогла «Авангард» із Горбаші.
Додамо, що в півфіналах було зафіксовано такі результати:
— відкритий кубок «Звягельська осінь»: «Авангард» (Горбаша) — «Граніт» (Токарів) — 2:0; «Спорт-Лідер» (Повчине) — «Смолка» — 0:2.
— малий кубок «Звягельська осінь»: «Землероб» (Дідовичі) — «Сокіл» (Орепи) — 0:1; «Скала» (Наталівка) — «Торпедо» (Пилиповичі) — 2:2 (по пенальті — 2:4).
Новоград-Волинська районна федерація футболу висловлює вдячність генеральному спонсору турніру — СТОВ «Птахівник» в особі В.Гальчук та А.Мармалюк — за надану допомогу в організації та проведенні змагань, а також — за постійну підтримку розвитку футболу в Новоград-Волинському районі. Окрема подяка від федерації — голові суддівського комітету Івану Грибєнчикову та всім суддям, які брали участь в обслуговуванні матчів.
За матеріалами федерації підготував Олег БРЮХАНОВ