Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» міської ради

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» міської ради

10 листопада у великій залі Будинку рад за участі голови конкурсної комісії, заступника міського голови Оксани Гвозденко та членів конкурсної комісії відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» міської ради.
Участь у конкурсі взяли два кандидати: Світлана Бондарчук (освіта вища: Вінницький державний педагогічний інститут; останнє місце роботи: методист інформаційно-методичного центру управління освіти і науки міської ради) та Тетяна Кондратюк (освіта вища: Житомирський державний університет імені Івана Франка; останнє місце роботи: менеджер (управлінець) з логістики ТОВ «Церсаніт Трейд»).
Претенденти на вакантну посаду пройшли перевірку на знання законодавства України у формі письмового тестування та вирішення письмового ситуаційного завдання.
Затим кандидати презентували власні проєкти перспективного плану розвитку установи та надали відповіді на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.
Оголошення результатів конкурсу відбулося 11 листопада. За результатами конкурсного відбору переможцем визначено Світлану Бондарчук, яка отримала 100 балів із 120 можливих. Інша конкурсантка Тетяна Кондратюк отримала 86 балів. Відтак Світлану Бондарчук конкурсною комісією рекомендовано на зазначену посаду.
Засідання конкурсної комісії можна переглянути в онлайн-трансляції на YouTube-каналі міської ради.
Нагадаємо, що рішення про створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» міської ради шляхом реорганізації інформаційно-методичного центру управління освіти і науки міської ради було прийнято 10 вересня на пленарному засіданні 46-ї сесії міської ради сьомого скликання. Тоді ж затвердили Статут та штатний розпис комунальної установи. Прийняття цього рішення було викликане вимогами чинного законодавства України у сфері освіти з метою сприяння професійному розвитку педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти та інклюзивно-ресурсного центру, їх психологічної підтримки та консультування.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради