Засідання комісії з організації виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг

Засідання комісії з організації виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг

5 листопада в.о. міського голови Оксана Гвозденко провела засідання комісії з організації виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг, яку утворено розпорядженням від 16.09.2020 р. №177(о).
Під час засідання було розглянуто 9 звернень від підприємців міста щодо погодження їм адрес для розміщення об’єктів виїзної (виносної) торгівлі на території Новоград-Волинської міської ОТГ.
Нагадаємо, що відповідні адреси визначено рішенням виконавчого комітету міської ради від 21.10.2020 р. №1311, яке оприлюднено на офіційному сайті міської ради в рубриці «Документи»-«Рішення виконавчого комітету міської ради» та в щотижневій газеті «Звягель» №44 від 30 жовтня 2020 року.
Вимоги до розміщення і функціонування зазначених об’єктів, а також порядок оплати за провадження зазначеного виду діяльності визначено в Положенні, яке затверджено рішенням міської ради від 10.09.2020 р. №1014.
Оплата за користування місцями розміщення об’єктів виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг буде спрямовуватися в бюджет міської ОТГ.
Контроль за дотриманням зобов’язань суб’єктами господарювання, які здійснюють виїзну (виносну) торгівлю та послуги у сфері розваг, здійснюється відділом підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування міської ради, фінансовим управлінням міської ради, інспекцією благоустрою управління ЖКГЕ та КВ міської ради.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради