Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ

«Протягом минулої доби серед жителів міста лабораторно підтверджено 54 нові випадки захворювання на коронавірус, а також 17 нових випадів — серед жителів району», — повідомила 12 листопада Наталія Корпач, завідувачка Новоград-Волинським міжрайонним відділом ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України».
11 листопада повідомляли про 12 лабораторно підтверджених нових випадків захворювання на коронавірус протягом попередньої доби серед жителів міста, а також про один новий випадок — серед жителів району. Також було повідомлено, що протягом звітної доби зафіксовано один летальний випадок — померла 83-річна жителька міста, яка тривалий час перебувала у важкому стані, на апараті ШВЛ.
В інформації за 10 листопада йшлося, що протягом минулої доби серед жителів міста лабораторно підтверджено 112 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Також коронавірус зафіксовано у 26 жителів району.
Упродовж минулих вихідних серед жителів міста лабораторно підтверджено 159 нових випадків захворювання на коронавірус, а також 20 нових випадків — серед жителів району.
Станом на 11:00, 12 листопада, на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 74 хворих на коронавірусну інфекцію. В ізоляційних відділеннях знаходиться 46 осіб із підозрою на коронавірус.
Серед пацієнтів, які перебувають на лікуванні в стаціонарі, 14 осіб знаходяться у важкому стані (2 хворих — на апараті ШВЛ). На жаль, протягом минулої доби зафіксовано два летальних випадки: померли від ускладнень, спричинених коронавірусною інфекцією, жителі міста 1944 та 1948 років народження.
За інформацією міської ради