www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 47/2020

20 листопадаа 2020 | Оприлюднив: | 10 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Добре знайома людина близьких поглядів. А. Свій у поліно. Б. Свій у дошку. В. Свій у тирсу. Г. Свій у фанеру.
  2. Літальний апарат барона Мюнхгаузена. А. Килим. Б. Ракета. В. Ядро. Г. Ступа.
  3. Назва дитячюї казки «Білосніжка і ...». А. Сім бід. Б. Сім п’ятниць. В. Сім гномів. Г. Сім сорок.
  4. Які двигуни найчастіше зустрічаються у фантастичних космічних кораблях? А. Електричні. Б. Фотонні. В. Парові. Г. Дизельні.
  5. Бойлер — це ... А. Курча. Б. Порода курей. В. Ставок. Г. Котел.
  6. Інструмент, який має найбільше струн. А. Контрабас. Б. Скрипка. В. Віолончель. Г. Гітара.
  7. У якому місті розвивалися події п’єси «Ромео і Джульєтта»? А. Верона. Б. Флоренція. В. Венеція. Г. Турин.
  8. Стиль, яким плаває жаба? А. Батерфляй. Б. Кріль. В. Брас. Г. По-собачому.
  9. Колір, якого немає на прапорі Болгарії. А. Червоний. Б. Синій. В. Білий. Г. Зелений.
  10. Скільки президентів США було вбито в період їхнього президентства? А. 2. Б. 4. В. 6. Г. 8.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №47: 1. Б. 2. В. 3. В. 4. Б. 5. Г. 6. Г. 7. А. 8. В. 9. Б. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,