Поліцейські викрили жителя району в незаконній порубці лісу

Дільничні офіцери Новоград-Волинського відділу поліції встановили причетність жителя району до незаконної порубки дерев на території одного з лісництв району. Речові докази вилучено. Триває досудове розслідування.
До місцевого відділу поліції звернулися співробітники Новоград-Волинського лісництва з повідомленням про незаконну вирубку дерев.
Працівники слідчо-оперативної групи провели огляд місця події та вилучили слідову інформацію. У ході першочергових заходів дільничні офіцери встановили, що до вчинення правопорушення причетний 63-річний житель району. За місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили деревину тієї ж породи, походження якої він підтвердити не зміг.
Слідчі Новоград-Волинського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу — від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.
Відділ комунікації поліції Житомирської області