Вітання 48/2020















1 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ


Шановні працівники прокуратури! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Ваша діяльність відіграє надважливу роль в утвердженні принципу верховенства права та розвитку України як правової держави. Високий професіоналізм, принциповість та особиста порядність кожного співробітника прокуратури — надійна запорука успіху в боротьбі з корупцією, злочинністю та забезпеченні стабільності в суспільстві.

За всіма вашими діями і вчинками — утвердження верховенства закону і права. Нехай вони служать дороговказом на вашому професійному шляху.

Зичу мужності й наполегливості, натхнення та удачі в роботі, щастя і злагоди в родинах, міцного здоров’я та благополуччя!


Микола БОРОВЕЦЬ, міський голова


 

3 ГРУДНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ


Щороку, 3 грудня, разом зі світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами. Його проголошенням Генеральна Асамблея ООН засвідчила увагу до людей з особливими потребами та визнала піклування про них однією з визначальних рис цивілізованості кожної держави.

Милосердя та доброта здавна були в традиціях українців. Наша держава і громада впевнено рухаються до створення суспільства рівних можливостей для всіх, усунення бар’єрів на шляху до самореалізації осіб з особливими потребами. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак, долаючи труднощі, вони проявляють виняткову силу духу й непохитну віру в життя, стають соціально активними й життєствердними людьми, які надихають багатьох, у тому числі — й абсолютно здорових людей.

Бажаю громадянам, на долю яких випали нелегкі випробування, витримки, здоров’я, оптимізму, втілення всіх планів та задумів.

Також висловлюю вдячність усім, хто опікується людьми з особливими потребами. Нехай ваша щоденна турбота наповнює їх серця теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.


Микола БОРОВЕЦЬ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Валерія Володимировича СмолярА — 27.11.1965 р.н.

Антоніну Трохимівну Герус — 29.11.1928 р.н.

Григорія Омельяновича ОсадчукА — 29.11.1929 р.н.

Івана Івановича ГНІБІДЕНКА — 29.11.1953 р.н.

Віктора Степановича ЛУК’ЯНЦЯ — 30.11.1962 р.н.

Володимира Федоровича ПІДВОЛОЦЬКОГО — 30.11.1952 р.н.

Броніслава Володимировича Вещицького — 02.12.1928 р.н.

Миколу Марковича Наумова — 02.12.1940 р.н.

Ольгу Василівну Пузовік — 03.12.1930 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»