www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 48/2020

27 листопадаа 2020 | Оприлюднив: | 17 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що зазвичай ставить лікар після обстеження пацієнта? А. Експеримент. Б. Діагноз. В. Могорич. Г. Свічку.
  2. Консерва радянського харчопрому. А. Сніданок комуніста. Б. Сніданок туриста. В. Сніданок активіста. Г. Сніданок пропагандиста.
  3. Середньовічне рицарське змагання. А. Дуель. Б. Турнір. В. Битва. Г. Стінка на стінку.
  4. Якість якого алкогольного напою визначається кількістю зірочок? А. Самогону. Б. Рому. В. Коньяку. Г. Вина.
  5. Що рекомендують ставити біля комп’ютера? А. Алое. Б. Пальму. В. Волошки. Г. Кактус.
  6. Газ, якого найбільше в земній атмосфері. А. Кисень. Б. Азот. В. Водень. Г. Гелій.
  7. Як перекладається слово «папуаси» на українську? А. Кучеряві. Б. Чорні. В. Темні. Г. Дивні.
  8. Яке з цих міст є столицею Нігерії? А. Найробі. Б. Абуджа. В. Аккра. Г. Дакар.
  9. Хто сказав перед боєм, турбуючись про майбутнє: «Ослів та вчених в середину»? А. Македонський. Б. Наполеон. В. Тамерлан. Г. Жуков.
  10. У якому році компанія «Форд» випустила свій 10-мільйонний автомобіль? А. 1924 р. Б. 1934 р. В. 1940 р. Г. 1956 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №48: 1. Б. 2. Б. 3. Б. 4. В. 5. Г. 6. Б. 7. А. 8. Б. 9. Б. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,