У Новограді-Волинському реалізовано ще один проєкт Бюджету участі — «Шахове королівство»

У Новограді-Волинському реалізовано ще один проєкт Бюджету участі — «Шахове королівство»

20 листопада завершено роботи з облаштування ще однієї зони відпочинку в міському Парку культури та відпочинку — «Шахового королівства». Проєкт реалізовано в межах Бюджету участі (громадський бюджет)-2020 на суму 100000 грн.
Автор проєкту Анна Власюк зазначає, що ідея виникла не спонтанно, адже ні для кого не новина, що міський парк потребує оновлення, змістовного й різнопланового наповнення, аби позбавитися занедбаності та одноманітності.
Метою реалізації проєкту «Шахове королівство» стало поліпшення умов благоустрою міського Парку культури та відпочинку, створення комфортних умов для відпочинку, а також створення якісно нового майданчика для інтелектуального дозвілля новоград-волинців.
Новостворена зона відпочинку має сучасний вигляд, є вільнодоступною та розрахована на всі вікові категорії населення. У подальшому заплановано здійснити озеленення новоствореної зони відпочинку.
Основний меседж авторки проєкту Анни Власюк до всіх новоград-волинців: не бути байдужими та не залишатися осторонь можливостей покращувати своє місто, висловлювати власну позицію та діяти!
Алла ВИГОВСЬКА, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради