У Новограді в результаті ДТП травми отримали п’ятеро людей

У Новограді в результаті ДТП травми отримали п’ятеро людей

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 листопада, близько 14:00, по вул.Житомирській. У результаті зіткнення автомобілів травми отримали двоє дітей та троє дорослих.
Попередньо, водійка автомобіля «Volkswagen Transporter», 47-річна жителька Дніпропетровської області, рухаючись у напрямку виїзду з міста, здійснила зіткнення з автомобілем «Skoda» під керуванням 27-річного жителя району.
У результаті ДТП травми отримали водійка мікроавтобуса та її пасажирка, 69-річна жителька Звягельщини. Також травмувалися й водій легковика та двоє його пасажирів, діти віком 4 та 3 років. Усіх було доставлено до Новоград-Волинської лікарні.
Триває з’ясування всіх причин та обставин ДТП у межах кримінального провадження, розпочатого за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.
Поліцейські звертаються до водіїв із закликом суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та заходів безпеки під час кермування. Не забувайте користуватися пасками безпеки, а дітей перевозьте в спеціальних пристосуваннях, що допомагають запобігти травмуванню в разі ДТП.
Зважайте на ускладнення дорожніх умов. Слизьке полотно, ранні сутінки, туман і опади — додаткові фактори ризику потрапляння в ДТП, тож будьте уважними та обережними.
Відділ комунікації поліції Житомирської області