www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 50/2020

11 Грудня 2020 | Оприлюднив: | 10 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що загубив ослик Іа в казці про Вінні-Пуха? А. Хвіст. Б. Гриву. В. Зуби. Г. Совість.
  2. Чим махає диригент симфонічного оркестру, керуючи грою? А. Кулаками. Б. Смичком. В. Паличкою. Г. Указкою.
  3. Матеріал, з якого виготовлений керамічний посуд. А. Пластмаса. Б. Глина. В. Скло. Г. Гіпс.
  4. Елемент періодичної системи, який став символом мовчання. А. Срібло. Б. Золото. В. Кальцій. Г. Уран.
  5. На торговельній марці якого автомобіля зображений олень? А. МАЗ. Б. ГАЗ. В. ВАЗ. Г. УАЗ.
  6. Вид спорту з використанням радіопеленгатора. А. Полювання на качок. Б. Полювання на лисиць. В. Полювання на вовків. Г. Полювання на відьом.
  7. Яка величина кута між стрілками годинника, який показує восьму годину? А. 90 градусів. Б. 120 градусів. В. 150 градусів. Г. 180 градусів.
  8. Найглибша станція метрополітену у світі — «Арсенальна», станція знаходиться на глибині ... . А. 35 м. Б. 55 м. В. 85 м. Г. 105 м.
  9. Єдиний президент США, який має патент на винахід (патент за номером 6469 на конструкцію плавучого сухого доку). А. А.Лінкольн. Б. Р.Ніксон. В. Г.Трумен. Г. Р.Рейган.
  10. Коли піднявся в повітря перший літак «Боїнг»? А. 1916 р. Б. 1922 р. В. 1938 р. Г. 1951 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №50: 1. А. 2. В. 3. Б. 4. Б. 5. Б. 6. Б. 7. Б. 8. Г. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,