Визначено переможця конкурсу на заміщення вакантної посади завідувача ДНЗ №4

Визначено переможця конкурсу на заміщення вакантної посади завідувача ДНЗ №4

У конференцзалі міської ради 3 грудня відбувся конкурсний відбір на заміщення вакантної посади завідувача Новоград-Волинського дошкільного навчального закладу №4 «Сонечко». Спершу голова конкурсної комісії, заступник міського голови Наталія Борис повідомила, що до участі в конкурсі допущено трьох претендентів на посаду.
Під час першого етапу конкурсу кандидати пройшли тестування на знання законодавства, за результатами якого двоє з трьох кандидатів були допущені до наступного етапу — вирішення ситуаційного завдання.
Ще одним етапом конкурсного відбору стала перевірка професійних компетентностей шляхом вирішення ситуаційного завдання. Так само, як і на попередніх етапах, конкурсантам були виставлені бали.
Потому претенденти на посаду завідувача ДНЗ №4 презентували власні перспективні плани розвитку закладу та відповіли на запитання членів комісії в ході співбесіди.
4 грудня кандидатам на посаду було оголошено результати проходження всіх етапів конкурсу. За результатами конкурсного відбору (тестування, вирішення ситуаційного завдання, відкритої презентації перспективного плану роботи закладу освіти, таємного голосування членів комісії) начальнику управління освіти і науки міської ради Тетяні Ващук рекомендовано призначити на посаду завідувача ДНЗ №4 «Сонечко» Наталію Семенюк та укласти з нею контракт терміном на 5 років.
Варто відзначити, що при проведенні конкурсу члени комісії керувалися рішенням міської ради №997 від 24.07.2020 року, яким затверджено Положення про конкурс на посаду керівників закладів та установ освіти комунальної власності Новоград-Волинської міської ОТГ.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради