Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ

Протягом минулої доби серед жителів міста лабораторно підтверджено 43 нових випадки захворювання на коронавірус та 11 випадків — серед жителів Новоград-Волинського району. Від ускладнень коронавірусної інфекції померла жителька міста 1939 р.н. Про це повідомляє 10 грудня Леся Становська, заступник начальника відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради.
Попередньої доби зафіксували 24 нові випадки захворювання на коронавірус серед містян та 5 випадків — серед жителів району.
У повідомленні за 8 грудня йшлося, що протягом минулої доби серед жителів міста лабораторно підтверджено 3 нових випадки захворювання на коронавірус. Однак від ускладнень коронавірусної інфекції помер житель міста 1941 р.н.
Протягом минулих вихідних серед жителів міста лабораторно підтверджено 35 нових випадків захворювання на коронавірус, а також 21 новий випадок — серед жителів Новоград-Волинського району.
Станом на 10 грудня отримують лікування в амбулаторних умовах (удома) під наглядом сімейних лікарів 783 особи з лабораторно підтвердженим випадком COVID-19.
Станом на 9:00, 10 грудня, на стаціонарному лікуванні в КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 61 хворий на коронавірусну інфекцію.
В ізоляційному відділенні знаходиться 12 осіб із підозрою на коронавірус.
Серед пацієнтів, які перебувають на лікуванні в стаціонарі, 19 осіб знаходиться на кисневій підтримці, 8 осіб — у важкому стані, з них два пацієнти — на апараті ШВЛ.
Шановні жителі громади! Бережіть себе та рідних, дотримуйтеся правил протиепідемічної безпеки: дотримання дистанції, носіння маски, гігієни рук. При появі симптомів вчасно звертайтеся до свого сімейного лікаря!
За матеріалами міської ради