Вітання 51/2020

Вітання 51/2020































21 грудня святкуватиме свій ювілей найдорожча людина у світі, дорога матуся, бабуся, прабабуся — Галина Трохимівна ЧУЙКІНА


Мамо, матусю, голубко сизенька, як же тебе привітати, рідненька? Як руки невтомні твої вшанувати, як зробити, щоб ти довго з нами була? Все в цьому світі можна придбати, тільки єдина у кожного мати. Боже, пошли їй сили й здоров’я, щастя у дітях, ясного неба, більше для матусі нічого не треба.


З любов’ю чоловік, діти та онуки



21 грудня святкуватиме День народження улюблена донька, сестричка, мама, тітка та бабуся — Валентина Львівна СВІДЕРСЬКА


Прекрасну, мудру і завжди молоду жінку вітаємо з Днем народження! Бажаємо залишатися такою ж життєрадісною, неповторною і чарівною. Щоб в очах завжди палала жага до життя, сльози були від щастя, а серце вистрибувало від радості. Довгих років життя, міцного здоров’я, побільше щасливих і радісних миттєвостей.


З любов’ю та повагою батько, сестра з сім’єю, рідні



19 ГРУДНЯ — ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ


Дорогі жителі громади! Сердечно вітаю вас із Днем Святого Миколая — одного із найшанованіших святих, який прославився завдяки своїй надзвичайній любові та чуйності до всіх людей. Його приклад учить нас милосердю й наповнює наші серця світлими почуттями добра!

Нехай же Святий Миколай не омине жодної домівки, надихне на благі справи й подарує нам віру в здійснення найзаповітніших бажань!

У цей святковий день бажаю всім жителям громади примножувати й дарувати душевне тепло, берегти його від життєвого холоду і плекати в собі найбільші чесноти.

Зичу всім миру та злагоди, доброго здоров’я та Божого благословення. Нехай Святий Миколай оберігає ваші родини, даруючи віру, надію та любов!


З повагою міський голова Микола БОРОВЕЦЬ


 

19 ГРУДНЯ — ДЕНЬ АДВОКАТУРИ


Щиро вітаю адвокатів із професійним святом — Днем адвокатури!

Саме ви допомагаєте людям вирішувати найскладніші й часто доленосні проблеми. Без фахової допомоги адвокатів сьогодні неможливо вирішити більшість спорів, захистити інтереси та відстояти свої права.

Нехай людська повага й довіра стануть гідним орієнтиром у щоденній роботі. Зичу, щоб кожна ваша справа мала вдалий старт й успішне завершення. Невичерпної наснаги та енергії, родинного тепла та благополуччя, міцного здоров’я та мирного неба!


З повагою міський голова Микола БОРОВЕЦЬ


 

22 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ЕНЕРГЕТИКА


Шановні енергетики! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Від сталого функціонування та розвитку енергетичної галузі значною мірою залежить соціально-економічний розвиток нашої громади, комфорт і тепло в наших оселях. Сьогодення вимагає від нас активного впровадження нових підходів до функціонування галузі, свідомого ставлення споживачів та втілення енергозберігаючих технологій.

Зичу плідної та безпечної роботи, міцного здоров’я, добра та благополуччя вам і вашим сім’ям!


З повагою міський голова Микола БОРОВЕЦЬ


 

24 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ АРХІВНИХ УСТАНОВ


Шановні працівники архівних установ! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Ваше покликання — забезпечити нерозривний зв’язок сьогодення, минулого та майбутнього. Без архівного фонду неможливо сповна уявити нашу історію, усвідомити та дослідити наше коріння, зрозуміти логіку подій, що відбувалися. Так само і ми передамо своїм нащадкам цінну спадщину — документи нашого часу. За кожним із них — доля людей, історія родин, споруд, вулиць, що стануть правдивим джерелом літопису Новоград-Волинської міської територіальної громади.

Щиро бажаю творчої енергії, міцного здоров’я та добробуту!


З повагою міський голова Микола БОРОВЕЦЬ


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Капітоліну Іванівну Заболотникову — 18.12.1930 р.н.

Євгенію Михайлівну Пташук — 19.12.1940 р.н.

Марію Станіславівну Костюк — 20.12.1927 р.н.

Івана Олексійовича Возняка — 20.12.1930 р.н.

Марію Омелянівну Карповіч — 20.12.1938 р.н.

Галину Трохимівну ЧУЙКІНУ — 21.12.1940 р.н.

Світлану Іванівну ОГОРОДНИК — 22.12.1941 р.н.

Ганну Миронівну Храбан — 22.12.1929 р.н.

Ганну Федорівну Лавренюк — 22.12.1932 р.н.

Анатолія Прокоповича Ксензука — 22.12.1940 р.н.

Степаниду Павлівну Козакевіч — 23.12.1931 р.н.

Дмитра Олексійовича Ткачука — 23.12.1931 р.н.

Володимира Гнатовича СИЛЬВЕРТЮКА — 18.12.1940 р.н.

Григорія Семеновича ГОПКУ — 18.12.1951 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»