www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 51/2020

18 Грудня 2020 | Оприлюднив: | 10 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Великому кораблю — ... . А. Великого капітана. Б. Велике плавання. В. Великий якір. Г. Велику торпеду.
  2. Місце зберігання смерті Кащея Безсмертного. А. Личинка. Б. Ікринка. В. Кокон. Г. Яйце.
  3. Шахова фігура, яка ходить буквою «Г». А. Слон. Б. Кінь. В. Тура. Г. Король.
  4. Що не входить у конструкцію спортивного молота. А. Куля. Б. Ручка. В. Трос. Г. Ланцюг.
  5. Головний хіт групи «Ласковый май». А. «Белые розы». Б. «Синий туман». В. «Оранжевый галстук». Г. «Жёлтые ботинки».
  6. Країна з лівостороннім рухом. А. Франція. Б. Австрія. В. Австралія. Г. Іран.
  7. Який з цих реактивних літаків був першим пасажирським авіалайнером? А. Як-40. Б. Іл-62. В. Ту-104. Г. Ан-24.
  8. Яка з цих мір довжини найменша? А. Ярд. Б. Метр. В. Аршин. Г. Лікоть.
  9. Парламент Ісландії. А. Альтинг. Б. Ріксдаг. В. Ландтаг. Г. Стортинг.
  10. Прапор якої країни отримаємо, перевернувши прапор Польщі? А. Росії. Б. Монако. В. Франції. Г. Італії.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №51: 1. Б. 2. Г. 3. Б. 4. Г. 5. А. 6. В. 7. В. 8. Г. 9. А. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,