Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ

Протягом минулої доби серед жителів міста лабораторно підтверджено 40 нових випадків захворювання на коронавірус та 15 випадків — серед жителів Новоград-Волинського району. Усього за час пандемії лабораторно підтверджено 2558 випадків захворювання на коронавірус. Про це 17 грудня повідомляє Леся Становська, заступник начальника відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради.
Упродовж попередньої доби серед жителів міста лабораторно підтверджено 40 нових випадків захворювання на коронавірус та 5 випадків — серед жителів району. За минулу добу померла жителька району 1962 р. н. від ускладнень коронавірусної інфекції.
В інформації за 15 грудня йшлося, що протягом минулої доби серед жителів міста та району не виявлено нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус.
Упродовж минулих вихідних серед жителів міста лабораторно підтверджено 43 нових випадки захворювання на коронавірус та 8 випадків — серед жителів району.
Станом на 17 грудня отримують лікування в амбулаторних умовах (удома) під наглядом сімейних лікарів 566 осіб із лабораторно підтвердженим випадком COVID-19. Станом на 16 грудня таких було 698, на 14 грудня — 801 особа.
Усього одужали 1454 особи.
Станом на 9:00, 17 грудня, на стаціонарному лікуванні в КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 52 хворих на коронавірусну інфекцію. В ізоляційному відділенні знаходиться 21 особа з підозрою на коронавірус. Серед пацієнтів, які перебувають на лікуванні в стаціонарі, 20 осіб знаходиться на кисневій підтримці, 8 осіб — у важкому стані, з них два пацієнти — на апараті ШВЛ.
Шановні жителі громади, бережіть себе та рідних, дотримуйтеся правил протиепідемічної безпеки: дотримання дистанції, носіння маски, гігієни рук. При появі симптомів — вчасно звертайтеся до свого сімейного лікаря!
За матеріалами міської ради