Опрацьовано питання порядку денного третьої сесії міської ради

Опрацьовано питання порядку денного третьої сесії міської ради

Протягом тижня в межах підготовки до 3 сесії міської ради восьмого скликання включені до порядку денного проєкти рішень, опрацьовані на постійних комісіях міської ради та на засіданні погоджувальної ради.
Мета: знаходження спільних точок порозуміння й налагодження конструктивного діалогу для забезпечення стабільного проведення засідання сесії міської ради та ухвалення важливих для територіальної громади рішень.
Зокрема, увагу депутатів міської ради було акцентовано на обговоренні проєкту бюджету територіальної громади на 2021 рік, Програмі економічного і соціального розвитку міської територіальної громади на 2021 рік, структурі та загальній чисельності працівників міської ради та її виконавчих органів, затвердженні та внесенні змін у низку програм, що стосуються житлово-комунальної сфери, земельних відносин, галузей охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, фізичної культури та спорту тощо.
Із порядку денного вирішено виключити на доопрацювання проєкт рішення «Про затвердження Програми поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин на 2021-2025 роки». Натомість на засіданні погоджувальної ради включили на розгляд сесії додатково 6 питань. Серед них: про оголошення 2021 року роком Лесі Українки, про прийняття закладів освіти та майна в комунальну власність міської територіальної громади, про оформлення земельних ділянок ТОВ «Міськкомунсервіс», про продовження дії договору на надання послуги з вивезення твердих побутових відходів, про утворення робочої групи з питання доцільності перепідпорядкування ДЮКФП з управління освіти і науки міської ради до управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради».
Загалом до порядку денного сесії міської ради включено 49 питань. Детальніше про засідання сесії міської ради та прийняті рішення читайте в наступному номері газети.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради