У Новограді-Волинському розпочали цикл новорічно-різдвяних свят

У Новограді-Волинському розпочали цикл новорічно-різдвяних свят

У добре та світле свято — День Святого Миколая, надвечір, 19 грудня, на площі Лесі Українки засвітили головну новорічну ялинку міста. Мешканців територіальної громади із початком новорічно-різдвяних свят привітали міський голова Микола Боровець та Святий Миколай, на прохання якого новорічна ялинка засяяла кольоровими вогниками. Дітей та дорослих розважали казкові герої та аматори народного мистецтва. На площі Лесі Українки встановили святкові будиночки, де всі охочі могли зігрітися гарячим чаєм. А також упродовж свят працюватимуть вертеп, фотозони «Фея на місяці» та «Ілюмінація фонтану», де можна зробити святкові селфі.


Напередодні Дня Святого Миколая працівники служби у справах дітей управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради відвідали 44 сім’ї, у яких виховуються діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Усім дітям за сприяння міської ради та благодійних організацій вручені солодкі подарунки. Святковий захід забезпечив гарний настрій та масу позитивних емоцій дітлахам.
Також працівники управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради привітали дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні в КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання». У зв’язку з карантинними обмеженнями, Святий Миколай передав солодкі подарунки та привітав дітей через мережу Viber, побажавши міцного здоров’я, успіхів, світлого й щасливого майбутнього та здійснення всіх мрій.
19 грудня в міському Палаці культури ім.Лесі Українки управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради вручило солодкі подарунки дітям із багатодітних сімей (6 і більше дітей).
Крім того, у межах міської програми «Соціальний захист вразливих категорій населення на 2017-2021 рр.» Новоград-Волинським міським центром соціальних служб були вручені подарунки для діток, батьки яких загинули під час проведення АТО, та для дітей, які виховуються в прийомних сім’ях та ДБСТ. Завітав до діток і сам Миколай Чудотворець, він вручив солодкі подарунки, приємні враження та новорічний настрій. Для дітей це свято завжди бажане, адже в їхньому прекрасному дитячому світі, за їхніми щирими переконаннями, саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші дитячі мрії.
Новорічно-різдвяні свята тривають!
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради