Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській громаді

Протягом доби, 22 грудня, серед жителів міста лабораторно підтверджено 40 нових випадків захворювання на коронавірус та 6 випадків — серед жителів нашого району.
Упродовж попередньої доби лабораторно підтверджено 2 нові випадки захворювання на коронавірус серед жителів району. Від ускладнень коронавірусної інфекції померли жителька району 1956 р.н. та жителька міста 1946 р.н.
За минулі вихідні серед жителів міста лабораторно підтверджено 58 нових випадків захворювання на коронавірус та 7 випадків — серед жителів району.
Станом на 23 грудня отримують лікування в амбулаторних умовах (удома) під наглядом сімейних лікарів 336 осіб із лабораторно підтвердженим випадком COVID-19 (на 21 грудня таких осіб налічувалося 411).
Станом на 9:00, 23 грудня, на стаціонарному лікуванні в КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 54 хворих на коронавірусну інфекцію. В ізоляційному відділенні знаходиться 7 осіб із підозрою на коронавірус. Серед пацієнтів, які перебувають на лікуванні в стаціонарі, 20 осіб знаходиться на кисневій підтримці, 10 осіб — у важкому стані, з них два пацієнти — на апараті ШВЛ. За минулу добу від ускладнень коронавірусної інфекції помер житель міста 1960 р.н.
Шановні жителі громади, бережіть себе та рідних, дотримуйтеся правил протиепідемічної безпеки: дотримання дистанції, носіння маски, гігієни рук. При появі симптомів вчасно звертайтеся до свого сімейного лікаря!
Леся СТАНОВСЬКА, заступник начальника відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради