ХРОНИКА 28/2009

ПООБІДАВ, ВИПИВ, ЩЕ Й ПРИХОПИВ МОБІЛЬНИК
Днями на пульт чергової частини міськвідділу міліції зателефонувала жителька
с.Гульськ і повідомила, що з її будинку викрадено мобільний телефон та зарядний пристрій. Злодієм виявився односельчанин потерпілої. Того дня чоловік зайшов до жінки пообідати. Після випитих сто грамів, гість украв телефон із фотокамерою, щоб сфотографувати сестру. Викрадене цілим і неушкодженим повернуто власниці. На злодія складено адмінпротокол за ст.51 КУпАП «Дрібна крадіжка» та направлено до суду.
СИН ОБІКРАВ МАТІР
На власного сина заявила місцева жителька. Поки її не було вдома, син поцупив гроші. 38-річний Леонід ніде не працює вже тривалий час, по господарству допомагати не квапиться, а останнім часом, за словами матері, ще й почав зловживати спиртними напоями.
Викрадені гроші, як зізнався злодій, витратив на випивку. За дрібне викрадення чужого майна (ст.51 КУпАП), чоловікові доведеться постати перед судом і за скоєне йому загрожує штраф від 170 до 510 грн., виправні роботи або адмінарешт від 5 до 10 діб.
НЕ РОЗМИНУВСЯ З ПОТЯГОМ
2 липня, близько 18.00, водій мікроавтобуса «Фольксваген», 30-річний місцевий житель, рухаючись по вул.Пархоменка в напрямку вул.Радянська, під’їжджаючи до залізничного переїзду, знехтував сигналом звукової та світлової сигналізації світлофора, а також, не переконавшись у тому, що наближається поїзд, виїхав на залізничний переїзд, і зіткнувся з електровозом сполучення Київ-Ужгород. У результаті ДТП рух потягу був затриманий більш як на дві години. З тяжкими тілесними ушкодженнями водія автомобіля було доставлено в реанімаційне відділення лікарні.
А.ВЛАСЮК, помічник начальника МВ, ст.лейтенант міліції