ПОМИНАНИЯ 28/2009

ПОМИНАНИЯ 28/2009



































9 июля – год светлой памяти Анатолия Алексеевича ТКАЧУКА


За что тебе судьба такая – уйти из жизни молодым? Ведь счастье только продолжалось, но вмиг развеялось, как дым… Опустела без тебя земля, нам теперь тебя вернуть нельзя. Стал пустым без тебя наш дом, потому что больше не живёшь ты в нём. Живым тебя представить так легко, что в смерть твою поверить невозможно. Душа болит от скорбной муки, теперь навечно мы с тобой в разлуке.


Жена, дочь, тёща, тесть, семья Силиных



14 липня минає 40 днів, як на 72 році життя перестало битися серце дорогого чоловіка, батька, дідуся і прадідуся Валентина Миколайовича КУЛЯВЦЯ


Нестерпний біль в душі не вгамувати і горе не виплакать сльозам. Дякуємо тобі, що ти був у нашому житті, за все, що ти зробив для нас. Царство тобі небесне. Вічна пам’ять.


Сумуючі дружина, дочка, зять, онуки, правнучка



13 липня минає 40 днів, як пішла у вічність з життя рідна і дорога нам людина — наша матуся — Людмила Тофіліївна ГАЛАГУЗ


Минає 40 днів, а біль непоправної втрати не стихає в наших серцях. Твій любий голос, посмішка, погляд, добра душа завжди в нашій пам’яті. Нехай всі, хто знав тебе, дружив, працював з тобою, згадають і пом’януть добрим словом. Царство тобі небесне і вічний спокій.


Сумуючі чоловік, діти та онуки



14 июля — 40 дней со дня смерти Василия Ивановича КАРКАЧА


24.11.1957 г. — 5.06.2009 г. Без тебя, родной наш, — пусто в мире вокруг, пустота и в душе... Пусть ничто не тревожит твой вечный сон, дорогой наш Человек.


Скорбящие жена Светлана, сын Вадим, мама, теща и все родные



11 липня минає рік, як пішла з життя Ганна Луківна ТУЧИНСЬКА


Час ніколи не загоїть біль в наших серцях. Хай земля береже Ваш вічний сон. Нехай всі, хто Вас знав, згадають та пом’януть добрим словом. Царство Вам небесне і вічна пам’ять.


Сумуючі діти, онуки, рідні, близькі



11 липня – 9 днів світлої пам’яті, як пішов з життя після тяжкої хвороби наш дорогий чоловік, батько, Петро Пилипович КУЛЯВЕЦЬ


Ти пішов від нас і залишив нам глибоку душевну рану, печаль і сльози. І скільки б часу не пройшло, — ти вічно житимеш у наших серцях. Нехай сьогодні, хто знав тебе, ще раз згадають і пом’януть. Хай Бог дарує тобі Царство небесне і вічний спокій, наш рідний.


Дружина, сини, невістки, рідні



13 липня минає 5 років світлої пам’яті Леоніда Анатолійовича ГОРОНИЦЬКОГО


От і промайнуло п’ять років, як тебе з нами більш немає. З тих пір для нас померкло небо, сонце, зорі, журбою огорнулися всі дні. Тепер всі наші помисли летять до тебе і квітами лягають до землі. Земля хай буде пухом і вічне Царство на небесах. Тебе ніколи не забудем, назавжди в наших ти серцях.


Вічно сумуючі батьки, дружина, син, сестра і всі рідні



8 липня – 40 днів світлої пам’яті дорогого батька, дідуся — Олександра Петровича ЛУКОМСЬКОГО


Немає на світі таких слів, щоб передати наше горе. Кожну мить Ви з нами, у наших серцях. Любимо, сумуємо, пам’ятаємо. Царство небесне і вічна пам’ять.


Сумуючі дочки, зяті, онуки, правнуки