ЗДАВАЛОСЬ БИ — ЗВИЧАЙНА ЕКСКУРСІЯ …

Якщо запитати людину, яка ніколи не була у Львові, що вона знає про той самий Львів, то у відповідь ми почуємо максимум скупих п’ять речень. Але якщо спитати нас, тих студентів-активістів навчання та всіляких концертів, ми змогли б багато чого розповісти, і ця розповідь була б насичена емоціями прожитого дня в світлому Львові.
Описати словами важко — потрібно побачити: ті чисті, затишні вулиці з привітними людьми, які завжди вкажуть дорогу до автобуса, якщо ти трішечки загубився, безліч пам’яток архітектури, будинки, фонтани… Здається, це місто грає свою, притаманну тільки для нього величну симфонію, і ми щасливі, що у нас була така можливість брати в ній участь.
Маса емоцій, посмішок, фото та кумедних ситуацій — все це було знайдено студентами НВПЕТ у цьому напрочуд гарному місті.
Ось саме такі поїздки зближують, роблять з просто «навчаємося в одному навчальному закладі» — щирих друзів. Правда, а де б ще так можна поспілкуватися, як не в автобусі, коли спати не хочеться, а самому сидіти — нудно!!! Ось тому, саме з цієї причини, пасажирами, які сиділи в кінці автобуса, було створено імпровізований музичний гурт «Сонечко». Новоспечені співаки з запалом виконували різноманітні пісні, в репертуарі були пісні всіх, відомих нам, жанрів: «шансон», «попса», «арен-бі», також широким попитом користувалися пісні Андрія Данилка. Декілька раз на «Сонечко» навіювався ліричний настрій, під час якого в автобусі лунали такі пісні як: «Рідна мати моя…», «Чорнобривці», «Ой вийду на гору крутую…».
Зокрема, за весь час, що ми їхали додому, було виконано гуртом близько дев'яносто семи пісень, більше ніж тридцяти трьох виконавців, починаючи Світланою Лободою, закінчуючи гуртом «Queen».
Ось, здавалось би, звичайна екскурсія, але це далеко помилкова думка, ця екскурсія в місто Львів дала нам незабутні враження, безліч веселих моментів, а нашому рідному НВПЕТ — вокально-інструментальний ансамбль «Сонечко», який з нетерпінням чекає на наступні гастролі.
Д.НАУМЕЦЬ, В.ВАХОВСЬКИЙ