НА ШЛЯХУ ДО ЖИТТЄВОГО УСПІХУ

НА ШЛЯХУ ДО ЖИТТЄВОГО УСПІХУ

ШКОЛЯРІ-ПЕРЕМОЖЦІ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ТА ОБЛАСНИХ ОЛІМПІАД, КОНКУРСІВ, ЗМАГАНЬ
СПІЛЬНИЙ ПРОЕКТ МІСЬКОГО ІНФОРМАЦІЙНО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ І ГАЗЕТИ «ЗВЯГЕЛЬ-ІНФОРМ»



























































































































\"НА \"НА \"НА

Харченко Альона, учениця 10 класу ЗНВО.



Стипендіат міського голови, ІІІ місце в обласній олімпіаді з фізики, хімії та німецької мови

Я серйозно займаюсь вивченням іноземних мов, адже сьогодні освічена людина повинна володіти двома іноземними мовами. Треба повірити в свої сили, обрати мету та організуватися, щоб досягти цієї мети шляхом систематичної праці. Не слід забувати, що життя йде доти, доки будуємо плани. Тож не зупиняйтесь на досягнутому.
Удовенко Ганна,
учениця 10 класу ЗНВО.


ІІ місце в обласній олімпіаді з німецької мови

Школа – це мій другий дім. Тут я проводжу більшість свого часу. У школі я вивчаю багато цікавих предметів. На кожному з них я можу взяти щось корисне для свого майбутнього життя. Моє майбутнє — в моїх руках. Знання та вміння не важко носити за плечима. Я не боюся нового. Щоб стати успішним, потрібно просто цього захотіти.
Антипчук Оксана,
учениця 10 класу ЗНВО.


ІІІ місце в обласній олімпіаді з хімії

Я впевнена, що знання та вміння, які я одержую в школі, знадобляться мені в майбутньому! Успіх сам по собі не прийде. Для того, щоб досягти успіху в житті, потрібно тяжко працювати. Навіть після досягнення успіху потрібно докласти зусиль, щоб зберегти результати своєї діяльності, щоб втримати за собою статус «успішний».
\"НА \"НА \"НА
Падун Ольга, учениця 11 класу ЗНВО.

ІІІ місце в обласній олімпіаді з німецької мови

Ніхто і ніколи не зможе дати нам абсолютно правильну пораду з приводу того, що треба робити, аби стати успішним. Не існує чиєїсь правильної думки з цього питання. Є лише власне розуміння людини. Наскільки точно людина оцінить свої можливості і співставить їх з бажаннями, – настільки багато вона і досягне.
Летушев Олександр, учень 9 класу ЗНВО.

ІІІ місце в обласній олімпіаді з хімії

Моє улюблене заняття — читання та заняття спортом. Я люблю читати, щоб дізнаватися про нове і цікаве. Поєднання читання та спорту допомагає мені як фізично, так і духовно. Моя формула успіху: працювати і тебе помітять.
Слободянюк Оксана, учениця ЗНВО.

ІІІ місце в обласній олімпіаді з німецької мови

Знання відкривають нам двері в навколишній світ. Звичайно, вони допоможуть мені у подальшому житті. Щоб стати успішним, потрібно чогось сильно забажати і прикласти до цього максимум зусиль. Але найголовніше – залишатись добрим і людяним у будь-якій ситуації.
\"НА \"НА \"НА
Чайковський Едгард, учень ЗНВО.

Стипендіат міського голови, переможець міського конкурсу «Учень року-2009» у номінації «Творча особистість року»

Щоб стати успішним, потрібно наполегливо працювати. Тому й керуюсь правилом: «Через боротьбу — до перемоги».
Слободська Тетяна, учениця 11 класу ЗОШ №2.

Стипендіат міського голови, ІІІ місце на обласному етапі МАН

Протягом декількох років займаюся пошуковою та дослідницькою діяльністю на тему: «Вплив суспільного середовища на формування у старшокласників України та Німеччини соціально-ціннісних орієнтацій, позитивного досвіду та знань». Сподіваюся, що успіхи у цій роботі допоможуть стати мені в майбутньому успішною людиною. На мою думку, для того, щоб стати успішним, потрібно докласти максимум зусиль. Наполегливість + жага до знань = це і є моя формула успіху.
Желєзнова Лілія, учениця 11 класу ЗОШ №2.

Стипендіат міського голови, абсолютний переможець обласного конкурсу «Космічні фантазії»

Творчість – це моя стихія. Мені подобається виробляти щось своїми руками, зокрема, випалювати. Це креативне заняття приносить мені натхнення та задоволення для душі. Але, окрім цього, мені подобається читати філософську літературу, писати вірші та вивчати іноземні мови. Я впевнена, що всі вміння, знання, зокрема, які дає мені рідна школа-родина №2, слугують поштовхом для мого розвитку. Для того, щоб бути успішним, потрібно мати талант, наполегливо працювати і мати трішки везіння. У такому
випадку кожен зможе досягти поставленої мети.
\"НА \"НА \"НА
Щирська Дар’я, учениця 7 класу ЗОШ №2.

ІІ місце у всеукраїнському конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

Знання не бувають зайвими, і взагалі, без освіти неможливо досягнути чогось у житті. Моя формула успіху — наполеглива праця.
Георгієва Діана, учениця ЗОШ №2.

Стипендіат міського голови, переможець обласного фестивалю-конкурсу дитячої вокальної творчості «Казкові мелодії»

Обожнюю співати та слухати музику. Шкільні знання обов’язково потрібні і надзвичайно важливі. Без них неможливо отримати гарну освіту та стати кваліфікованим спеціалістом. Щоб стати успішною людиною, потрібно багато і наполегливо працювати над собою.
Котик Олена, учениця 9 класу СШ №4.

Стипендіат міського голови, ІІ місце в обласній олімпіаді з географії та хімії

Люблю навчатися і фотографувати. Вважаю, що знання, здобуті в школі, стануть у пригоді в житті і допоможуть мені стати людиною. Моя формула успіху — це вміння правильно поставити перед собою ціль та впевнено до неї йти, незважаючи на перешкоди.
\"НА \"НА \"НА
Макарчук Володимир, учень 8 класу СШ №4.

ІІ місце в обласній олімпіаді з географії

Люблю читати книжки та займатися спортом. Знання, здобуті в школі, стануть у пригоді при виборі професії та для того, щоб бути освіченим. Щоб стати успішним, необхідно визначитися стосовно майбутньої професії, для отримання потрібних знань, обрати профільні предмети та приділяти їм найбільшу увагу.
Лукащук Олексій, учень 9 класу СШ №4.

ІІ місце в обласному конкурсі судномоделювання

Люблю займатися з технікою та моделювати. В майбутньому це має стати в пригоді при виборі професії. Знання потрібні для того, щоб обрати собі професію та поступити до ВНЗ. А ще — щоб фортуна була завжди поруч.
Сірук Дмитро, учень 9 класу СШ №4.

ІІІ місце в обласному конкурсі з судномоделювання

Люблю займатися різьбою по дереву, судномоделюванням, виготовляти щось своїми руками. В майбутньому це має стати в пригоді при виборі професії. Знання потрібні для того, щоб бути освіченою людиною, а також для вибору подальшої професії. Щоб бути успішним, потрібно визначити мету та впевнено йти до неї.
\"НА \"НА \"НА
Козакевич Андрій, учень 9 класу СШ №4.

ІІ місце у Міжнародному конкурсі з українознавства

Мої улюблені заняття – це дослідження старовини, пізнання нового. Кожна людина повинна знати історію своєї Батьківщини, традиції, звичаї та культуру дідів та прадідів. Успішним стає той, хто весь час пізнає нове і прагне до знань.
Краля Альона, учениця 10 класу ЗОШ №6.

ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського благодійного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Звичайне диво»

Моє улюблене заняття – танці. Кожна людина повинна навчатися в школі, здобувати знання. Крім того, школа — це наш другий дім, де ми живемо, знаходимо друзів, вчимося жити в колективі. На мою думку, потрібно вірити у свою успішність, завжди досягати поставлених цілей, і успіх буде поруч із тобою.
Годун Ангеліна, учениця 10 класу ЗОШ №6.

Стипендіат міського голови

Улюблене заняття – рукоділля, заняття спортом. Я дуже люблю дарувати свої роботи рідним і друзям. Я вважаю, що знання та вміння, одержані в школі, знадобляться мені у подальшому житті.
\"НА \"НА \"НА
Павлюк Олександр, учень 10 класу ЗОШ №6.

Переможець міського конкурсу «Учень року — 2009» у номінації «Спортсмен року»

Більш за все у житті люблю грати у волейбол. Я почав займатися цим видом спорту ще у дитинстві, наслідуючи старшого брата. Знання, одержані у школі, обов’язково знадобляться у житті. Щоб стати успішним, необхідно бути розумним і володіти талантом спілкування з людьми, щоб знайти з ними спільну мову.
Коваль Іван, учень 6 класу ЗОШ №7.

ІІ місце в обласному конкурсі-змаганнях

з найпростіших літаючих моделей

Моє улюблене заняття — будувати літаки і літати на них. На мою думку, щоб стати успішним, треба ставити перед собою ціль та добиватися її, незважаючи на всі перешкоди.
Герасимчук Юрій, учень 8 класу ЗОШ №7.

І місце в обласній олімпіаді з інформатики

Улюбленими моїми заняттями є карате і комп’ютерне програмування. Карате розвиває фізичну силу і дух, а програмування – розум. Всі предмети, що ми вчимо в школі, сприяють розвитку пам’яті, уяви, вмінь аналізувати і робити висновки. Все це знадобиться у подальшому житті. Формула успіху = природні задатки + талановитий вчитель + наполегливість учня.
\"НА \"НА \"НА
Лисюк Сергій, учень 11 класу ЗОШ №7.

І місце в обласних змаганнях з авіамодельного спорту та ІІІ місце

в обласному конкурсі «Мирний космос»

Мої улюблені заняття – спорт та авіамоделювання. Своїми успіхами я завдячую наполегливості та впевненості у собі, адже віра у свої сили і можливості здатні подолати всі труднощі та перешкоди.
Березовська Євгенія, учениця 10 класу ЗОШ №7.

ІІІ місце в обласній олімпіаді з російської мови, російської та зарубіжної літератури

Танці – моє життя, тому що я не уявляю свого життя без активного руху. Звісно, школа дала мені чудове підгрунтя для того, щоб іти у подальше життя. Особливо мені стануть у пригоді знання англійської мови, української мови та історії.
Михальчук Дарія, учениця 9 класу ЗОШ №9.

Стипендіат міського голови, ІІ місце у І Всеукраїнському конкурсі «Юний флорист»

Моє улюблене заняття – флористика, тому що я дуже люблю квіти. Знання, здобуті в школі, обов’язково знадобляться. Якщо людина творча, то вона вже в певній мірі успішна і надалі потрібно розвивати свій талант, а разом з тим і особистісні якості. Якщо це реалізувати, то обов’язково станеш успішною.
\"НА \"НА \"НА
Красовська Юлія, учениця 11 класу ЗОШ №9.

ІІІ місце на обласному

етапі МАН

Улюблені заняття – поезія та проза, оскільки не завжди можна виразити деякі речі буденними словами. Саме в школі ти починаєш розуміти свою роль у житті. Щоб досягти успіху, потрібно працювати, працювати і ще раз працювати над собою.
Карпівняк Богдан, учень 8 класу ЗОШ №9.

ІІІ місце в обласному конкурсі робіт «Мирний космос»

Люблю займатися спортом. Коли займаєшся спортом, – почуваєш себе здорово. Знання, здобуті в школі, обов’язково знадобляться, тому що в майбутньому я прагну досягти успіху. Щоб стати успішним, потрібно прикласти багато зусиль.
Прокопчук Вадим, учень 10 класу ЗОШ №9.

Стипендіат міського голови

Люблю біг, тому що рух – це життя. Шкільні знання знадобляться на все життя. Щоб стати успішним, потрібно мати силу волі, терпіння і наполегливо йти до мети.
\"НА \"НА \"НА
Ніколаєнко Олександра, учениця 10 класу ЗОШ №10.

Стипендіат міського голови, ІІІ місце

на обласному етапі МАН

Люблю займатися спортом: легкою атлетикою, волейболом, шейпінгом. Знання та вміння, що я здобуваю у школі, обов’язково знадобляться мені у подальшому житті. Моя формула успіху: наполегливо вчитися, мати терпіння, завжди досягати своєї мети тільки чесним шляхом і власними зусиллями!
Лавренчук Марина, учениця 8-Б класу

ЗОШ №10.

ІІІ місце у Міжнародному конкурсі з українознавства

Захоплююся поглибленим вивченням географії, історії та англійської мови. Треба доводити задумане до кінця. Якщо тільки мріяти — нічого не досягнеш.
Кравець Тетяна, учениця 9 класу колегіуму.

ІІ місце в обласній олімпіаді з географії та ІІІ місце в олімпіаді з біології

Люблю дивитися футбол, грати на гітарі. Я вважаю, що знання і вміння, одержані в школі, знадобляться мені у подальшому житті, оскільки, якщо фундамент у будинку міцний, то й дім вийде гарний. Так і зі знаннями. Щоб стати успішним, треба щоб справа, якою займаєшся, подобалась тобі.
\"НА \"НА \"НА
Ансіфорова Марина, учениця 8 класу колегіуму.

ІІ місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури

Люблю слухати музику, читати книги, писати вірші. А ще обожнюю фантазувати. Щоб бути успішним, потрібно завжди йти своєю дорогою, добиватися цілі і ні на кого не оглядатися.
Черначук Андрій, учень 8 класу колегіуму.

ІІ місце в обласній олімпіаді з фізики

Я люблю займатися спортом, тому що я хочу бути здоровим і сильним. Щоб стати успішним, треба наполегливо працювати над собою і не бути байдужим.
Тарасова Анастасія, учениця 9 класу колегіуму.

ІІ місце в обласній олімпіаді з трудового навчання

Улюблене моє заняття — танці. Танець допомагає мені передати свій настрій і те, що відчуваю, без зайвих слів. Я вважаю, що шкільні знання мені знадобляться, адже це «фундамент» мого подальшого дорослого життя. Моя формула успіху – це впевненість у собі і наполеглива праця.
\"НА \"НА \"НА
Черначук Юлія, учениця 11 класу колегіуму.

ІІІ місце на обласному

етапі МАН

Я обожнюю читати, особливо мені подобаються романи. В них людина розкривається повністю, намагається керувати своїми емоціями та принципами. Щоб бути успішним, не потрібна ніяка особлива формула успіху. Просто важливо багато працювати над собою і все буде супер.
Гончар Андрій, учень 11 класу колегіуму.

Переможець міського конкурсу «Учень року - 2009» у номінації «Інтелектуал року», переможець Всеукраїнського конкурсу есе «Вибори в США та виклики нового тисячоліття», ІІ місце

у Всеукраїнському конкурсі «Новітній інтелект України»

Беру участь у різних конкурсах, іноземних програмах, стажуваннях, люблю досліджувати різні питання, нерідко знаходячи шляхи вирішення тих чи інших проблем. Щоб стати успішним, потрібно віддавати перевагу речам, що приносять успіх.
Шатіло Ірина, учениця 11 класу колегіуму.

Стипендіат міського голови. Переможець міського конкурсу «Учень року — 2009» в номінації «Лідер року», ІІІ місце на Міжнародному географо-мистецькому симпозіумі «Я і моя Україна»

Знання і вміння, які одержую в школі, безумовно знадобляться мені у подальшому житті. Адже ми отримуємо не тільки знання з предметів, а й важливі практичні навички, вчимося долати будь-які проблеми, бути готовим до складного дорослого життя. На мою думку, щоб стати успішним, потрібно працювати для того, щоб досягти поставленої мети.

Попов Віталій, учень ЗНВО.
Переможець обласного фестивалю-конкурсу дитячої вокальної творчості «Казкові мелодії»
Захоплююсь вокалом, тому що саме співаючи, я відчуваю себе вільним. Знання, отримані в школі, допоможуть мені скласти тести і поступити у хороший ВНЗ. Треба бути наполегливим! Є таке російське прислів’я: «Терпение и труд – всё перетрут».
Вансович Олександр, учень 8 класу ЗНВО.
ІІ місце в обласній олімпіаді з математики
Впевнений у тому, що знання та вміння, здобуті в школі, обов’язково знадобляться. Я зможу отримати хорошу освіту та мати престижну роботу. Просто вчитися, але знаходити час для відпочинку та спілкування з друзями.
Ковальчук Олександра, учениця 7 класу ЗОШ №2.
ІІ місце в І обласній виставці «Поліські візерунки»
Моя улюблена справа — випалювання на тканині, тому що це цікаво і мені дуже подобається. На мою думку, щоб стати успішним, потрібно рекламувати свої вміння і завжди намагатися виконувати заплановане та досягати поставленої мети.
Шлапак Ілона, учениця 8 класу ЗОШ №3.
І місце в ІІІ обласній виставці-конкурсі «Паперовий світ»
Знання, які я здобуваю в школі, допоможуть мені вступити до ВНЗ та стати кваліфікованим спеціалістом. Без знань неможливо прожити. Щоб стати успішним, необхідно вчитися і вчитися, тому що знання є основою майбутнього успіху.
Яковенко Олена, учениця 8 класу СШ №4.
ІІІ місце в обласній олімпіаді з російської мови, російської та зарубіжної літератури
Люблю малювання, відвідую художню школу, планую обрати це своєю професією. Шкільні знання будуть потрібні для того, щоб стати високоосвіченою людиною, яку поважатимуть у суспільстві. Щоб стати успішним, одних можливостей замало, потрібно, щоб було бажання.
Свінціцька Лілія, учениця 11класу ЗОШ №6.
ІІ місце в обласній олімпіаді з трудового навчання
Більш за все у житті я люблю шити одяг та співати, бо це приносить мені задоволення. Знання, котрі ми отримуємо в школі, допоможуть нам увійти в доросле життя. Щоб стати успішним, потрібно заздалегідь визначитися із майбутньою професією і активно здобувати знання, необхідні для оволодіння нею.
Сухов Дмитро, учень 6 класу ЗОШ №7.
І місце в обласному конкурсі з найпростіших літаючих моделей
Моє улюблене заняття – авіамодельний гурток. Я вважаю, що школа дає важливі знання для розвитку особистості. Щоб стати успішним, потрібно мати мрію та наполегливо втілювати її в життя.
Лавренюк Роман, учень 8 класу ЗОШ №8.
ІІ місце в обласній олімпіаді з трудового навчання
Моє улюблене заняття — геометрична різьба, тому що вона дуже красива і різноманітна. Я вважаю, що ті знання, що я здобув у школі, мені знадобляться в подальшому житті: для вступу у навчальний заклад і у побуті. На мою думку, стати успішним можна тільки у праці.
Євстігнєєв Олексій, учень 8 класу ЗОШ №8.
ІІІ місце в обласній олімпіаді з трудового навчання
Мені дуже подобається виготовляти власними руками різні вироби. Знання та вміння, котрі я отримую в школі, особливо практичні навички, здобуті на уроках трудового навчання, обов’язково знадобляться у подальшому житті.
Коростельова Олена, учениця 8 класу ЗОШ №9.
Переможець обласного конкурсу сольного виконання
Люблю співати, тому що я обожнюю звуки, а, тим паче, коли вони милозвучні. Шкільні знання обов’язково знадобляться. Успішність – це коли немає проблем, коли все до ладу.
Мікац Юлія, учениця 9 класу ЗОШ №9.
ІІ місце у І Всеукраїнському конкурсі «Юний флорист»
Люблю малювати – в малюнках я розкриваю себе. Знання, отримані в школі, дуже важливі для майбутнього, тому що, коли є знання, то простіше вирішувати проблемні питання в дорослому житті.
Павлюк Вікторія, учениця 8 класу колегіуму.
І місце в обласній олімпіаді з історії
Я захоплююсь грою в шахи. Проте найулюбленіше заняття – читання книг. Саме завдяки книгам я дізнаюсь більше про світ та минуле мого народу. У школі нас вчать найголовнішому — повазі та доброті до інших. Якщо людина вміє ставити перед собою конкретну мету, то вона багато чого досягне в житті і стане успішною.
Вишнівська Альона, учениця 10 класу колегіуму.
ІІІ місце на обласному етапі МАН
Увесь свій вільний час я присвячую улюбленим заняттям і намагаюсь самореалізувати себе як творчу і обдаровану особистість. Я вважаю, що знання, які отримую в школі, є дуже важливими для мене і є моїм підгрунтям для отримання хорошої вищої освіти. Щоб стати успішним, потрібно завжди бути впевненим у собі.
Федотов Олександр, учень 7 класу колегіуму.
І місце у IV Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби пам’яті майстра спорту Пукаса
Щоб бути успішним, потрібно бути упевненим у собі, у своїх рідних та друзях.