ГОЛОВНА ПОДІЯ РОКУ!

ГОЛОВНА ПОДІЯ РОКУ!

Шановні новоград-волинці та гості нашого міста! Двадцять трете міжнародне свято літератури та мистецтва «Лесині джерела» та свято міста проходитимуть 22-24 серпня 2009 року у Новограді-Волинському. Протягом 3-х днів наше рідне місто перетвориться на галасливий вулик, творчу верхівку, де звучатиме класична, народна, духова музика, пісня, гумор, різноманітні танцювальні ритми.
СВЯТКУЙМО ВСІЄЮ РОДИНОЮ
Свято організоване спеціально для вас, ваших друзів та родини. Візьміть участь у святі книги, отримайте насолоду від виступів аматорів під час свята хореографії національних культур, концерту юних новоград-волинців «Дитячий зорецвіт». На святі вистачить місця всім: і шанувальникам літератури, творчості нашої геніальної землячки Лесі Українки, музичного, хореографічного мистецтва, української народної творчості. Гостинно зустріньмо учасників свята!
СВЯТКУЙМО БЕЗ ШКОДИ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я!
Територія міста в ці дні вільна від вживання алкоголю, тютюну. Дозвольте собі відпочинок без допінгів, він стане не менш змістовним та надзвичайно цікавим. Мандруйте історичними місцями під час туристичних екскурсій. Разом із дітьми проявіть свою любов до здорового способу життя на спортивному святі.
СВЯТКУЙМО НА ТЕРИТОРІЇ, ВІДКРИТІЙ ДЛЯ ТАЛАНТІВ
Організатори свята надають можливість кожному проявити себе у творчості під час майстер-класів «Містечка майстрів», артмайданчика, фотовиставки «Зупинися мить у Новограді — ти чудова!», квіткового карнавалу. Продемонструйте свою козацьку звитягу у Звягельських розвагах. Презентуйте своє підприємство на виставці досягнень.
СВЯТКУЙМО У ВИШИВАНКАХ!
Приходьте на свято з родиною у вишитих сорочках, щоб підкреслити свою причетність до великого українського народу, невмирущість його славних традицій, оригінальність та різноманітність українських орнаментів, узорів, нерозривність поколінь. Красу неповторність, глибинний зміст давніх звягельських узорів розуміла, збиралась відтворювала Олена Пчілка — мати відомих українців, які прославили наше поліське місто — Лариси (Лесі Українки), Михайла (Михайла Обачного) та Ольги (Олесі Зірки).
Гості свята можуть зупинитися у своїх рідних або в готелях «Леон», «Полісся», «Тополя», «Перлина». В ці дні для вас гостинно відчинені двері музеїв: літературно-меморіального Лесі Українки, родини Косачів, льону, працюватимуть дитячі атракціони.
З правилами торгівлі та реклами в ці дні можна ознайомитись у відділі підприємницької діяльності (т. 8-04141-5-31-35).
Всі дороги 22-24 серпня ведуть до древнього та вічно молодого Новограда-Волинського — Звягеля. Святкуймо разом!
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради