www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 53/2020

31 Грудня 2020 | Оприлюднив: | 15 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Скільки стільців шукав Остап Бендер? А. 6. Б. 9. В. 12. Г. 15.
  2. Які тварини не ревуть у назві повісті Панаса Мирного, як ясла повні? А. Бики. Б. Корови. В. Осли. Г. Воли.
  3. Як ще називають ябеду, донощика? А. Стукач. Б. Грюкач. В. Скрипач. Г. Ударник.
  4. У якому виді спорту матчі діляться на періоди? А. Футболі. Б. Хокеї. В. Тенісі. Г. Гандболі.
  5. Загроза королю в шаховій грі. А. Мат. Б. Пат. В. Шах. Г. Гарде.
  6. Місто, у якому знаходиться Лувр. А. Рим. Б. Париж. В. Лондон. Г. Мадрид.
  7. Хто першим створив модель атома? А. Н.Бор. Б. Е.Резерфорд. В. Е.Фермі. Г. А.Ейнштейн.
  8. Елерон служить для управління ... літака. А. Швидкістю. Б. Креном. В. Звуком. Г. Стюардесою.
  9. Яку вагу може мати голубий кит? А. До 5 т. Б. До 50 т. В. До 100 т. Г. До 150 т.
  10. У якому році офіцерам ВМФ США заборонили носити бороди? А. 1899 р. Б. 1926 р. В. 1933 р. Г. 1981 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №53: 1. В. 2. Г. 3. А. 4. Б. 5. В. 6. Б. 7. А. 8. Б. 9. Г. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,