ХРОНІКА 35/2009

ДОРОЖНЬО-ТРАНСПОРТНІ ПРИГОДИ
16 серпня житель Новограда-Волинського, керуючи автомобілем «ДЕУ ЛАНОС», поблизу с.Олександрівка скоїв наїзд на пішохода, мешканця с.Серби Ємільчинського району. Потерпілий з тілесними ушкодженнями був доставлений до лікарні. Обставини цього ДТП з’ясовуються.
17 серпня водій ГАЗ-3537, виїжджаючи з другорядної дороги (з с.Деражня) на головну, не пропустив авто «Форд», внаслідок чого з ним зіткнувся. Водій іномарки, житель сусідньої області, з численними травмами потрапив до реанімації.
НЕПОВНОЛІТНІ КРАДІЇ
19 серпня до правоохоронців звернулася мешканка с. Киянка і повідомила, що кілька днів тому хтось через вікно забрався до її оселі і викрав гроші в сумі 550 гривень. Зловмисників, котрими виявилися неповнолітні односельці, незабаром затримали. Однак у ході слідства з’ясувалося, що ці харцизяки того ж дня обікрали ще один сусідський будинок, звідки винесли близько 700 гривень. Тепер на хлопаків і їхніх батьків чекають чималі проблеми.
СВЯТА ПРОЙШЛИ СПОКІЙНО
Як повідомив «Звягель-Інформу» Олексій Бармак, начальник штабу Новоград-Волинського міського відділу міліції, в цьому році, на відміну від минулого, під час літературно-мистецького свята «Лесині джерела» все було відносно спокійно. Серпневі гуляння в місті обійшлися без серйозних правопорушень. Хіба що, як поскаржились міліціянти, було чимало сміття.
Підготував Микола МАРУСЯК