ЗДОРОВИМ БУТИ МОДНО!

ЗДОРОВИМ БУТИ МОДНО!

18 вересня в ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 відбувся День здоров’я в рамках проведення олімпійського тижня, присвячений відкриттю шкільної спартакіади, який пройшов під девізом «Здоровим бути модно».
Свято — це своєрідний підсумок наполегливої праці учнівського та педагогічного колективів у досягненні добрих результатів у спортивно — масовій роботі нашої школи. Ця шкільна традиція об’єднує в собі учнів, батьків, вчителів, для яких здоров’я — це мета та спосіб життя.
День здоров’я розпочався з урочистої лінійки для всіх присутніх. Пройшла перекличка класів про готовність до Дня здоров’я, потім прозвучали привітання від адміністрації та батьків. Погода сприяла хорошому настрою дітей, вона в чудесному вбранні чекала дітей в свої обійми.
Як тільки прийшли на місце проведення змагань та відпочинку, кращі кухарі з кожного класу під пильним наглядом батьків розпалили багаття й почали готувати смачний обід: це і уха, шашлики, печена картопля, навіть вареники.
Важливим моментом для здоров’я, звичайно, є спорт. На галявині, біля прекрасної річки Случ, кращим спортсменам школи випала можливість показати свою силу, майстерність, витривалість. Такі змагання як підтягування, міні-футбол, перетягування каната та інші були до душі всім дітям. Цікаво пройшов конкурс з перетягування каната між учнями та вчителями школи, де перемогу здобули учні. Родзинкою свята став конкурс композицій із природного матеріалу, присвяченого 140-річчю школи.
У кожному змаганні були переможці, переможених — не було. Бо найголовніший приз для всіх — здоров’я і прекрасний настрій. На закінчення свята всі учні заспівали Гімн нашої школи.
Спільними зусиллями учнів, батьків, вчителів було організовано та проведено чудове, прекрасне свято — День здоров’я.
Т.ВОЗНЮК, заступник директора ЗОШ №3