ПРО МІСЬКІ АВТОБУСНІ ПАСАЖИРСЬКІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ

Керуючись підпунктом 2 пункту а статті 28, статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 10, 35, 36 Закону України «Про автомобільний транспорт», розглянувши звернення керівників транспортних підприємств, які надають послуги пасажирського автомобільного транспорту загального користування у місті, стосовно необхідності перегляду тарифів через суттєве підвищення цін на нову техніку, паливно-мастильні матеріали, запасні частини, енергоносії, підвищення мінімального рівня оплати праці та в зв’язку з критичним фінансово-економічним становищем на автопідприємствах, з метою приведення тарифу до розміру економічно обгрунтованих витрат на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, враховуючи рекомендації Державної інспекції по контролю за цінами в Житомирській області щодо економічного обгрунтування витрат при формуванні тарифу на пасажирські перевезення, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

  1. Погодити єдиний тариф для перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у розмірі 1 грн. 50 коп. за одну поїздку.

  2. Відділу інформації та зв’язків з громадськістю міської ради (С.В.Чачина) терміново забезпечити оприлюднення цього рішення в міських засобах масової інформації згідно з чинним законодавством.

  3. Рішення вступає в силу з моменту оприлюднення.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови С.Ю.Колотова.


М.П.БОРОВЕЦЬ, міський голова