ВІТАННЯ 40/2009

ВІТАННЯ 40/2009






































Сонячного осіннього дня — 3 жовтня, якраз напередодні професійного свята працівників освіти, зустрічає прекрасний ювілей Надія Миколаївна ОПАНАСЮК


Досвідчений педагог, мудрий наставник, ерудована особистість, людина великої працездатності і відповідальності, багато років поспіль — заступник директора, а нині — викладач Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу. Дев’ять років вона віддала викладацькій та адміністративній роботі в НВЕГК. Водночас — це мудра, гарна жінка, життєрадісна натура з великим умінням спілкування з людьми. Її люблять студенти за доброту, відкрите серце та принциповість. Її поважають колеги
за мудрість та вміння налаштовувати на позитив.

Шановна Надіє Миколаївно!

Прийміть найщиріші вітання напередодні Вашого свята!

На довгий вік, та многії літа,

На шану від людей, тепло родинне!

Стелися, доле, крізь усе життя,

Лише добром для доброї людини.

Нехай старання Ваші і труди

Помножать успіх в нашім колективі!

Живіть в добрі і радості завжди

Та будьте все життя щасливі!


З повагою, колектив НВЕГК



2 жовтня — 50 років Анатолію Дем’яновичу СЛИВИНСЬКОМУ


Вітаємо з прекрасним ювілеєм і даруємо такі слова привітання:

Наш славний та рідний, найкращий у світі,

З тобою нам завжди затишно і світло.

Ти гарний господар і татко чудовий,

Даруєш турботи і море любові.

Спасибі за ласку, за руки умілі,

Що вмієш підтримати словом і ділом.

Щоб в рідному домі нам було надійно та щиро,

Живи нам на радість у щасті та мирі.

Хай Бог посилає здоров’я і сили,

У дружній родині усі ми щасливі.


З любов’ю дружина, доньки, зять, онуки



3 октября – День свадьбы у Максима КОЖАРИНА и Татьяны МАРТЫНЮК


Поздравляем вас, дорогие, с этим счастливым днём! Пусть чувства не меркнут с годами, любовь не остынет в груди! Желаем вам семейного долголетия, здоровья и удачи во всех вашим делах!


Мама, братья


1 октября поздравляем с юбилеем Домникию Петровну КАРУ с.Новая Романовка


Мамочка наша родная, эти нежные строки тебе. Самой милой и самой красивой, самой любимой на этой земле. Спасибо, родная, за то, что растила, за то, что взамен ничего не просила. Красива, заботлива, сердцем нежна, ты нам ежедневно и вечно нужна.


Дети, невестка, зятья, внуки



1 жовтня святкує свій 55-річний ювілей Анатолій Іванович МЕДЕЦЬКИЙ


Нехай життя квітує буйним цвітом, і День народження приходить знов і знов. А доля хай дарує з кожним роком благополуччя, щастя і любов. Хай збудеться все, що ти хочеш, хай збудеться все, що ти ждеш, хай стежка проляже в трояндах, по котрій в житті ти ідеш.


З любов’ю дружина Марія, донька Наташа, кума Лариса, кум Сергій



5 октября – отмечает юбилей Мария Павловна АЙВАЗЬЯНЦ


Желаем счастья и добра, желаем жизни полной. Желаем радости с утра до самой ночи поздней. Желаем в жизни всё успеть, и не стареть, а молодеть. Здоровье, бодрость сохранить и много-много лет прожить.


С любовью муж, дочь, сын, зять, невестка, внуки



29 вересня святкувала 45-річчя Валентина Адамівна ФРАНКОВСЬКА, а 4 жовтня — День народження у Дарини Анатоліївни ФРАНКОВСЬКОЇ


Слова найкращі хочу передати, низький і щирий шлю привіт! Хай квітне доля у роках прекрасних, Господь дарує радість і здоров’я, хай кожен ранок з неба сонцем ясним Вас осяє світлом і любов’ю!


Кума й хрещена Надія


 

Адміністрація, трудові колективи Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу та професійного ліцею щиро вітають освітян міста та району, ветеранів педагогічної праці з професійним святом.


Бажаємо Вам, шановні колеги, творчих успіхів, натхнення і здобутків у такій нелегкій і відповідальній справі, як навчання і виховання молоді. Разом з ними бажаємо бути завжди молодими і радісними, успішними і самодостатніми! Гарних і теплих посмішок учнів і студентів, щирих стосунків з колегами, а також домашнього затишку, сімейного добробуту і міцного здоров’я! Спасибі за працю і хай Вам щастить.


Є.ПАЛАМАРЧУК, директор НВЕГК, професійного ліцею


 

БЛАГОДАРНОСТЬ


Благодарим командование бригады, а именно полковника Данилюка Александра Петровича, майора Пастухова Сергея Степановича и военнослужащих Марутина Е.О., Скакунова В.О., Гайдука Г.О., Сальо Д.Г., Ахмадеева О.Д., сдавших кровь нашему сыну Анатолию Гойко, пострадавшему в ДТП, который в настоящее время находится в реанимации в тяжёлом состоянии.


Родители