ПЕРЕМОЖЦІ — ДРУГИЙ РІК ПОСПІЛЬ

Футбольна збірна ветеранів міста, віком понад 4-х років, що бере участь у чемпіонаті Житомирщини, протягом усього сезону демонструвала досить видовищний стиль гри, постійно знаходячись зверху у турнірній таблиці. Зберегли набраний темп звягельчани і на фініші сезону. У передостанньому турі у виїзному матчі в смт Ружин господарі були досить гостинними, дозволивши забити новоград-волинцям чотири «сухих» м’ячі у власні ворота. Тож перед останнім туром наші земляки претендували на загальну перемогу в чемпіонаті, випереджаючи головних конкурентів ФК «Полісся» в турнірній таблиці на одне очко. Усе мало вирішитися в м.Малин. Малинці також були серед лідируючих команд, тож боротьба на зеленому газоні обіцяла бути досить напруженою. Про перебіг подій у матчі останнього туру розповідає один із засновників та спонсорів команди Віктор Гриценко:
«Ажіотаж перед фінальним матчем був неймовірним, найбільше, як не дивно, старалися житомирські представники, «простимулювавши» гравців малинської збірної і провівши необхідну роботу з представниками суддівської команди. Це було видно протягом усього матчу. Однак, не дивлячись на такий психологічний тиск, наша команда довела, що бійцівські якості, технічна, тактична та психологічна підготовка у гравців — на належному рівні. І хоча цього разу склад нашої збірної був далеко не оптимальним, гравцям вдалося добитися необхідного результату. Переможний гол точним ударом у верхній кут воріт провів Іван Гребенчиков.
У цілому гра проходила у рівній боротьбі, хоча після пропущеного голу малинці дещо переважали новоград-волинців у володінні м’ячем, однак дивідендів з цього не отримали. Захисні лінії та голкіпер Геннадій Челядін зіграли надійно».
Ця перемога дозволила звягельчанам другий рік поспіль стати переможцями чемпіонату Житомирської області серед ветеранів віком понад 40 років. Другими у турнірній таблиці фінішували футболісти житомирського ФК «Полісся», цей клуб, що тривалий час представляв обласний футбол на всеукраїнському та всесоюзному рівні, у цьому році святкуватиме 50-річчя з дня створення. Однак відзначити такий ювілей перемогою їм завадили новоград-волинці. Відмінний результат. Молодці!
Володимир БУРКОВСЬКИЙ