СІМЕЙНІ ЦІННОСТІ — НА ПОЧЕСНОМУ МІСЦІ В РОДИНІ

«Життя прожити — не поле перейти» — так говорить народна мудрість. А прожити разом у мирі, злагоді і любові півсторіччя, виховати трьох дітей, дарувати свою любов п’ятьом онукам — це дійсно щира і особлива життєва мудрість. І саме півсторіччя вже разом Борис Федорович та Галина Павлівна Бєлякови, які 4 жовтня святкують 50-річчя свого подружнього життя.
Борис Федорович з діда-прадіда — будівельник. Дід його, Пилип Федорович, будував мости, батько — Федір Пилипович — інженер-будівельник, а сам ювіляр з юних літ зводить житло і майстер на всі руки — володіє декількома будівничими спеціальностями. Як справжній чоловік і люблячий батько, він за ці роки і будинок збудував, і сад зростив, і сина та ще й двох донечок разом з дружиною виховав.
Галина Павлівна — корінна жителька Новограда-Волинського. Як істинна берегиня домашнього вогнища, вона завжди на почесне місце в родині ставила сімейні цінності і, як нікому, їй завжди вистачало тієї глибинної жіночої мудрості, яка допомагає, згуртовує і плекає все найкраще і людяне, що є в кожному з нас.
Тож, з нагоди півсторічного ювілею подружнього життя щиро бажаємо Борису Федоровичу та Галині Павлівні Бєляковим міцного здоров’я та довголіття, життєвих радощів, миру, злагоди та добробуту в домі, віри, надії і любові!
Діти, онуки